نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد تغییر فرمت سلول در dataGridView

  1. #1

    Question سوال در مورد تغییر فرمت سلول در dataGridView

    سالم خدمت دوستان عزیز
    می خواستم بدونم کسی می تونه کمکم کنه که چه طوری نوع داده سلول dataGridView از double به string تغییر داد ؟؟

    dataGridView1.Rows[index].Cells[4].Value = "test"


    در موقع اجرا خطا میره و میگه دیتا تایپ شما دابل است ونمی تونید تغییر ایجاد کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: سوال در مورد تغییر فرمت سلول در dataGridView

    Data type ستون را در حالت runtime نمیشه تغییر داد. دو کار میتوانی انجام بدی 1- با کد نویسی ستون مورد نظر رو حذف کنی و ستون جدید زا با دیتا تایپ جدید جایگزین آن کنی 2- بصورت پیشفرض دیتاتایپ رو string قرار بده برای گرفتن مقادیر عددی آنرارو به عدد Convert کن
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد تغییر فرمت سلول در dataGridView

    ممنون
    کد دلیت و اضافه کردن ستون رو برام بزارید ممنون میشم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: سوال در مورد تغییر فرمت سلول در dataGridView


    private void ChangeValueType(int colIndex)
    {
    dataGridView1.Columns.RemoveAt(colIndex);
    var col = new DataGridViewTextBoxColumn();
    col.ValueType = typeof(Int32);
    col.HeaderText = "Int32";
    dataGridView1.Columns.Insert(colIndex, col);
    }
    First,solve the problem then write the code

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •