نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد جستجو در سایت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    Post ایجاد جستجو در سایت

    دوستان سلام

    برای ایجاد قسمت جستجو در سایت به مشکل خوردم!؟

    خودم از کد زیر استفاده میکنم:

    کد HTML:
    <form action="#" method="get">
      <input type="text" placeholder="جستجو در سایت ..." />
      <input type="submit" value="جستجو" />
    </form>

    این کد به تنهایی بدون عملیات خاصی در mysql میتونه کار کنه یعنی نیاز به برنامه نویسی خاصی نداره؟

    دوم برای استایل دادن بهش مشکل خوردم میخوام به صورت تصویر زیر دربیاد اما وقتی از کد بالا استفاده میکنم نمیشه ولی از کد زیر استفاده میکنم استایل درسته!

    کد HTML:
    <div id="search">
      <p>جستجو در سایت ...</p>
      <span><a href="#">جستجو</a></span>
    </div>

    استایلی که دادم:


    /* search */
    #page #search {
    width:1022px;
    height:58px;
    background-color:#fff;
    float:right;
    margin-right:72px;
    margin-left:88px;
    margin-top:20px;
    }
    #page #search >p {
    text-align:right;
    color:#b9b9b9;
    margin-right:10px;
    margin-top:21px;
    }
    #page #search >span {
    float:left;
    background-color:#23b445;
    width:340px;
    height:58px;
    text-align:center;
    margin-top: -56px;
    }
    #page #search >span >a {
    float: left;
    margin-top: 17px;
    text-decoration: none;
    color: #fff;
    margin-left: 130px;
    }



    تصویر نهایی:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ایجاد جستجو در سایت

    دوست عزیز ,

    شما خیلی مبتدی هستین تو این زمینه و بهتر نیست قبل کد نویسی اموزش رو ببینید ؟
    درسته کمی زمان بر است . اما از عمق یاد میگیرین .

    به هر حال :

    مشکل اول اینکه : شما هنوز فرق کد نویسی و برنامه نویسی را نمیدانید . باید گفت با این کد های HTML و سی اس اس فقط میتونید سمت کلاینت یا مرورگر صفحه ای به نمایش در بیارین و یا تو وبسایتتون اپلود کنید که بازم کار خاصی انجام نمیده و بهش میگن استاتیک .
    اما اگر میخواهید فرمی که نوشتید داده ای را دریافت کنه و داخل پایگاه داده ذخیره و بازخوانی و .. کنید . باید این کار را توسط زبان برنامه نویسی + کد نویسی سمت کلاینت انجام داد . زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل php و با پایگاه داده MySQL و زبان دیگری ASP و با پایگاه داده SQL server . لطفا جستجو کنید براتون در مورد همه اینها مطالب به زبان مادریتون پیدا میشه برا یاد گیری .
    ولی این کد ها نمیتونه چیزی رو ذخیره کنه تو خودش یا پایگاه داده .

    و اما سوال دوم :
    خب شما از دو روش استفاده کردین . یکی از div و دیگری از فرم . داخل فرمتون هیچجا کلاس ها و یا ایدی های استایل رو صدا نزدین . ولی داخل دیو ها صدا زدین و عمل میکنه . پس باید از کلاس ها و دیو ها توی فرم استفاده کنید و یا هر دو رو مچ کنید با هم . همچنین بهتر میشد وقتی تمام صفحه را قرار است تحت پوشش بگیرد از درصد استفاده میکردین نه پیکسل . مثلا 100% .

    https://jsfiddle.net/anvari/7gyzfshf/
    من براتون یه نمونه مثل همینو نوشتم اما با رنگ ابی. میتونید تو پروژتون استفاده کنید و رنگ بندی و اندازشو تغییر بدین .

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    26

    نقل قول: ایجاد جستجو در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط realAnvari مشاهده تاپیک
    مشکل اول اینکه : شما هنوز فرق کد نویسی و برنامه نویسی را نمیدانید
    دوست عزیز مهم نیست.
    مهم اینه که طراحی html احتمالا تا فردا جمعه تموم میشه!


  4. #4

    نقل قول: ایجاد جستجو در سایت

    نقل قول نوشته شده توسط masouddousam مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مهم نیست.
    مهم اینه که طراحی html احتمالا تا فردا جمعه تموم میشه!

    اتفاقا تا وقتی فرق این ها رو ندانید و همچنین کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال رو یاد نگیرید . چطوری میخاید برا خودتون کار کنید یا حتی یه نمونه ساده بسازید مثل همین فرم .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •