نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    با سلام به اساتید گرامی
    من میخوام یه برنامه برای ذخیره کدهای رنگ بنویسم،مورد اصلی و سوال من در باره استفاده از رنگها و ترکیب آنهاست
    فرم برنامه رو براتون میزارم،کار به اینصورت هستش که ما رنگهای پایه مثل سبز،آبی،قرمز و ... را با یک درصد مشخص میکس میکنیم حاصل این ترکیب یه رنگ جدید هستش
    بعد از اینکه رنگ بدست اومد در دیتابیس ذخیره بشه
    چطور رنگهای پایه به سیستم معرفی بشه که بشه اونها رو ترکیب کرد و این ترکیب چطور به وجود میاد
    این فرم برنامه است
    color.png
    در مورد ترکیب رنگها و به طور کلی کار با رنگها هیچ اطلاعاتی ندارم لطفاً راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام.
    ترکیب رنگ RGB به صورت درصد نیست. ولی خودتون میتونید در صورت نیاز به صورت درصد تبدیلش کنید. در اصل میزاد هر رنگ با عددی از 0 با 255 مشخص میشه. که در دات نت برای ترکب این رنگها باید از Color.FromArgb(25, 38, 111) استفاده بشه .
    ارامتر اول R
    پارامتر دورم G
    پارامتر سوم B
    مقدار برگشتی از نوع Color است و میتوانید به هر کنترلی بدیدش.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    مچکرم از توضیحاتتون ،با توجه به سوالی که داشتم و خواسته های مسله ،شدنی هست یا نه؟
    چطوری میتونم این رنگهای اصلی که میبینید با اون درصدها مرتبط کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    اساتید کسی ایده ای نداره

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام دوست عزیز طاعات قبول
    برات یه برنامه نوشتم امیدوارم با الهام گرفتن از برنامه بتونید کاری رو که میخواید انجام بدین
    دانلـــــــــــــــــــــ ــــــود
    در خصوص کد رنگ هم میتونی به عنوان کلید قرار بدین این فیلد رو و سه عدد بدست آماده رو به این فیلد ربط بدین.اینجوری کد بدست آمده به صورت یکتاست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام
    طاعات شما هم قبول باشه ایشالا
    خیلی مچکرم حداقل دونستم باید از کجا شروع کنم
    فقط یه سوال من برای ترکیب باید درصد بدم یعنی فرمول های من به این شکل هستش:
    قرمز 1%
    آبی 0.5%
    سبز 0.002%
    حالا باس با این درصدها ترکیب و بدست بیارم هیچ راهی هم ندارم یعنی فقط با درصد فرمول باید به دست بیاد

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    عزیزم.دقیقا این برنامه ای که برای شما درست کردم همینکار رو انجام میده.شما فقط میتونین تو بازه 1 تا 100 بهش بدین و من برای درک بیشتر بازه مربوطه روبراتون تنظیم کردم تا ببینین نتیجه رو چون توی بحث رنگ ها شما از 1 تا 255 دارین.

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    شما جلوی هر یک از زنگهاییکه من گذاشتم درصدمربوطه رو قرار بدین.مثلا زرد روبروش بدین ۰.12 و همینطور دو رنگ دیگه بعد باتن مربوطه رو بزنین تا نتیجه رو ببینید.در ضمن این فقط برای راهنمایی بود تا الهام بگیرین.بازم اگر کمک خواستین من در خدمتم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام
    ممنون به خاطر لطفی که کردین این برنامه کمک خیلی زیادی به من کرد سپاسگذارم ار این بابت
    من کدها رو دیدم و کاملاً متوجه شدم ببیند وقتی با درصد بهش عدد میدی همش رنگ مشکی خروجیه کاره وو فکر میکنم این درست نباشه ولی وقتی اعداد بزرگتر مثلاً ده به بالا میدی درست کار میکنه بازم ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون به خاطر لطفی که کردین این برنامه کمک خیلی زیادی به من کرد سپاسگذارم ار این بابت
    من کدها رو دیدم و کاملاً متوجه شدم ببیند وقتی با درصد بهش عدد میدی همش رنگ مشکی خروجیه کاره وو فکر میکنم این درست نباشه ولی وقتی اعداد بزرگتر مثلاً ده به بالا میدی درست کار میکنه بازم ممنون

    وقتی درصد پایین میدید یعنی اینکه عدد تولید شده به 0 نزدیک هستش. و هرچی اعداد به 0 نزدیکتر باشن رنگ تیره هستش.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام
    شاید از نظر سیستم اینطور باشه ولی در واقعیت اینطور نیست
    به هر حال ممنون میشم دوستانی که ایده ای دارن به اشتراک بزارن ایده اصلی رو دوست خوبمون hamidrezax1 گذاشتن
    این موضوع که بشه با درصدهای پایین کار کنه 90% موضوع حله
    یه سوال دیگه اینکه شید رنگ بدست اومده رو چطور میتونم در دیتابیس ذخیره کنم برا شروع دیتابیس اکسس هستش

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید از نظر سیستم اینطور باشه ولی در واقعیت اینطور نیست
    به هر حال ممنون میشم دوستانی که ایده ای دارن به اشتراک بزارن ایده اصلی رو دوست خوبمون hamidrezax1 گذاشتن
    این موضوع که بشه با درصدهای پایین کار کنه 90% موضوع حله
    یه سوال دیگه اینکه شید رنگ بدست اومده رو چطور میتونم در دیتابیس ذخیره کنم برا شروع دیتابیس اکسس هستش

    سلام

    این چیزی که شما میخواهید رو فتوشاپ هم نداره

    ضمیمه 145488

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید از نظر سیستم اینطور باشه ولی در واقعیت اینطور نیست
    یعنی چی؟ سیستم و واقعیت نداره!!!!
    ببین دوست عزیز وقتی شما داری رنگ رو با RGB نمایش میدی یعنی اینکه باید محدوده رنگ هر قسمت از 0 تا 255 باشه.
    پس شماهم بدون شک واسه هر قسمت عددی از 0 تا 255 رو وارد میکنی.
    شما وقتی به قسمت R مقدار 10% رو میدی ، یعنی اینکه منظورتون عدد 25/5 بوده. 10% از 255 میشه 25/5 ، یعنی امکان داره شما بهش 9% رو داده باشید اما منظورتون 37 باشه؟ از نظر شما و من نداره. شما با چرتکه حساب کن ، با ماشین حساب حساب کن ، با دست حساب کن ، با کامپیوتر حساب کن ، یا بده به بهترین ریاضیدان دنیا حساب کنه ، اخرش نتیجه همینه و تغییر نمیکنه. احتمالات نیس ک بگیم هرکسی یه چیزی بدست میاره.

    اگه هم منظورتون از درصد ، جمع درصد RGB هستش که بازم اینجور نمیشه همشو زیر 10% داد. باید جمع درصد ها به 100 برسه. فرض میکنیم شما به شکل زیر درصد دادید.

    R=30%
    G=30%
    B=30%

    بازم این غیر منطقی هستش. چون جمع میشه 90% و 10% کم میاد.
    یا حتی
    R=40%
    G=40%
    B=40%

    بازم اینم غیر منطقی هستش. چون جمع میشه 120% و 20% زیاد میاد.
    پس اول شما باید مشخص کنید که میخواید به کدوم روش مقدار درصد رنگ هارو مشخص کنید.
    درضمن قالب RGB فقط برای ترکیب نور هستش. شما اگه در دنیای واقعی مثل بوم نقاشی یا پرینتر رنگ رو بدست بیارید باید از قالب CMYK استفاده کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سلام
    شاید من منظورم رو درست نگفته باشم اما مطمناً شما درست میگید ما تو کاری که داریم و رنگهایی که برا مشتری میسازیم با یه درصد ناچیز یه ترکیب خاص ایجاد میشه با توجه به گفته های شما من باید حساب و درصد ها رو با فرمولهایی که گفتید تطبیق بدم نیازی به ریاضیدان و غیره نیست یه موضوع وقتی از یه ایده شروع میشه با همین بحث ها به نتیجه میرسه و قصد زیر سوال بردن ریاضیات و سیستم و غیره نیست بازم ازتون مچکرم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    حاصل این ترکیب رنگ چطور تو دیتابیس ذخیره کنم فعلاً از اکسس میخوام استفاده کنم چون دیتا زیادی ندارم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    شاید من منظورم رو درست نگفته باشم اما مطمناً شما درست میگید ما تو کاری که داریم و رنگهایی که برا مشتری میسازیم با یه درصد ناچیز یه ترکیب خاص ایجاد میشه با توجه به گفته های شما من باید حساب و درصد ها رو با فرمولهایی که گفتید تطبیق بدم نیازی به ریاضیدان و غیره نیست یه موضوع وقتی از یه ایده شروع میشه با همین بحث ها به نتیجه میرسه و قصد زیر سوال بردن ریاضیات و سیستم و غیره نیست بازم ازتون مچکرم
    اگه میخواید بهترین جواب رو بگیرید باید سوالتون رو به بهترین نحو بپرسید.
    اگه نمیخواید ایدتون جایی مطرح بشه هیچ اشکالی نداره و کار درستی هم میکنید. اما بهتره که بگردید یک مثال ک به ایده نزدیک هست پیداکنید و توی قالب اون سوالاتون رو بپرسید. مطمعنا نتیجه بهتری میگیرید.

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    حاصل این ترکیب رنگ چطور تو دیتابیس ذخیره کنم فعلاً از اکسس میخوام استفاده کنم چون دیتا زیادی ندارم
    یا باید RGB رو ذخیره کنید. 3 تا ستون واسه مقادیر R , G , B توی جدول داشته باشید.
    یا اینکه hex رنگ رو ذخیره کنید.

    Dim HexColor As String = ColorTranslator.ToHtml(Color.FromArgb(10, 10, 10))


    HexColor رو توی دیتابیس ذخیره کنید. و بعد مجددا به روش زیر به رنگ تبدیل کنید.

    Dim HexColor As String = "#0a0a0a"
    Dim color As Color = ColorTranslator.FromHtml(HexColor)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    سپاسگذارم از وقتی که میذارید
    از مطرح کردن ایده هیچ نگرانی ندارم و بعداز اینکه به نتیجه رسید به صورت رایگان در اختیار همه میزارم حتماً ایده های دیگه ای هم هست که داره اضافه میشه که برای همه مفیده قطعاً البته هم صنفیها بیشتر
    در مورد سوال هم به نظرم کاملاً واضح بود اما من یه جمله در پست بالاتر گذاشتم
    شاید از نظر سیستم اینطور باشه ولی در واقعیت اینطور نیست
    و منظور این بود ما در واقعیت رنگها رو با در صد های خیلی پایین که ترکیب میکنیم یه رنگ جدید تولید میشه ولی سیستم انگار اینطور نیست و چون مطمئن نبودم گفتم "شاید"
    باز هم از صبر و حوصله و وقتی که گذاشتین کمال تشکر رو دارم
    اولین فرصت برنامه رو همینجا آپ میکنم شاید به کار کسی بیاد چون حاصل زحمات دوستان هم هست

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    نقل قول نوشته شده توسط nima_8m مشاهده تاپیک
    سپاسگذارم از وقتی که میذارید
    از مطرح کردن ایده هیچ نگرانی ندارم و بعداز اینکه به نتیجه رسید به صورت رایگان در اختیار همه میزارم حتماً ایده های دیگه ای هم هست که داره اضافه میشه که برای همه مفیده قطعاً البته هم صنفیها بیشتر
    در مورد سوال هم به نظرم کاملاً واضح بود اما من یه جمله در پست بالاتر گذاشتم

    و منظور این بود ما در واقعیت رنگها رو با در صد های خیلی پایین که ترکیب میکنیم یه رنگ جدید تولید میشه ولی سیستم انگار اینطور نیست و چون مطمئن نبودم گفتم "شاید"
    باز هم از صبر و حوصله و وقتی که گذاشتین کمال تشکر رو دارم
    اولین فرصت برنامه رو همینجا آپ میکنم شاید به کار کسی بیاد چون حاصل زحمات دوستان هم هست

    یه سوال : چند درصد از چقدر ؟

    فرض کن شما یه رنگ تولید میکنید با 10 درصد قرمز و 10 درصد آبی و 10 درصد سبز ، خب اون 70 درصد باقی مانده رو چه رنگی میزنید

    مثلا برای تولید یک کیلو رنگ قهوه ای ، از چه رنگهایی استفاده میکنید ؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    با سلام
    یه مسئله در مورد رنگ واقعی و رنگ کامپیوتری اینه که در رنگ واقعی ، پایه رنگ سفیده و بقیه رنگها برای تغییر سفید بکار میره
    پس ترکیب رنگ باید اینجوری در نظر گرفته بشه.
    حالا سفید چطور میشه مثلا قهوه ای ؟ از افزایش سه رنگ اصلی به میزان دلخواه به اون سفید
    اول باید زنگ قهوه ای مورد نظر از ترکیب سه رنگ کامپیوتری بدست بیاد یعنی نسبت سه رنگ اصلی به هم از 100 درصد رنگ اولیه بعد مقدار روشن و تاریک بودن رنگ نهایی از زیاد کردن هم زمان اون نسبت در هر سه رنگ بدست میاد
    مثلا اگر زنگی به ضورت 20و20و60 از سه رنگه پس برای رنگ روشن همون ترکیب این نسبت رو برای محدود 0 تا 255 رنگ نهایی حفظ کنید و البته از طرف برعکسش چون سفید 255 میشه
    امیدوارم مفید باشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: راهنمایی در مورد برنامه ترکیب رنگها

    خیلی مچکرم از پاسختون
    عذرخواهی میکنم سه بار خوندم اما متوجه نشدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •