نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: رنگ گدرن دور کادر در Css

  1. #1

    رنگ گدرن دور کادر در Css

    با سلام

    چطوری میشه داخل CSS برای یه کادر مشخص ForegroundColor مشخص کرد؟

    یعنی فقط دور یه کادر را (فقط دورش) را رنگ کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    با سلام



    یعنی فقط دور یه کادر را (فقط دورش) را رنگ کنیم؟
    سلام :)
    https://www.w3schools.com/cssref/pr_border.asp

  3. #3

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    مرسی از پاسخ دهی.
    یه سوال:
    اگه توی سایت اصلی مایکروسافت رفته باشید حتما دیدید که وقتی روی یه دکمه ی داخل سایت کلیک میکنید یه کادر با خط چین دورش کشیده میشه. این چطوری این کار را کرده؟

  4. #4

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    مرسی از پاسخ دهی.
    یه سوال:
    اگه توی سایت اصلی مایکروسافت رفته باشید حتما دیدید که وقتی روی یه دکمه ی داخل سایت کلیک میکنید یه کادر با خط چین دورش کشیده میشه. این چطوری این کار را کرده؟

    یه زحمت بکشید و لطفا قبل از سوال کردن دروس HTML و CSS را یاد بگیرید .

    و اما جواب :

    https://www.w3schools.com/css/css_border.asp

  5. #5

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    یه نمونه دیگه ای بدید.
    من میخوام (وقتی) کسی روی دکمه ای کلیک کرد دور آن به صورت خط چیت در بیاید.

  6. #6

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    یه نمونه دیگه ای بدید.
    من میخوام (وقتی) کسی روی دکمه ای کلیک کرد دور آن به صورت خط چیت در بیاید.
    کد HTML:
    p.dashed {border-style: dashed;}
    https://jsfiddle.net/anvari/5ffLwpey/

  7. #7

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    ممنون بازم. ولی میگم من اینارو بلدم میدونستم . خواهش دارم سوالی که اون اول کردم را به طور دقیق و کامل بخونید شما حتی توی سایت مایکروسافت نرفتید ببینید که منظورم چیه.
    این کدی که دادی فقط یه بار کلیک که کردی میره و نمیمونه مایکروسافت ولی میمونه.
    من کدشو اینطوری در نظر گرفتم :
    کد HTML:
    .Line:Active {Border-Style: Dashed; }
    ولی بازم میگم که کلیک کنید نمیمونه یه لحظه ای نشون میده.

    اصلا به سوال توجه ای نمیکنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    فرض می کنیم شما دکمه - لینک و یا هر کنترل طرف دیگه ای دارید (حالت نرمال)
    کاربر مییاد و بر روی این کنترل شما کلیک می کنه (باید با جی کوئری این رویداد رو بگیریم)
    به کنترل مورد نظر یک کادر در اطرافش اضافه میشه (یه کلاس جدید بهش اضافه میشه که براش یک کادر با رنگ و مشخصات مورد نظر اضافه می کنه) و اگر از قبل یک کنترلی دارای کادر بود آنرا حذف می کنیم

    .active
    {
    border: 1px dashed #CC3333;
    }



    <a href="#">Home</a>
    <a href="#">About us</a>
    <a href="#">Contact us</a>




    <script>
    $( "a" ).click(function() {
    $( "a" ).removeClass( "active" );
    $( this ).addClass( "active" );
    });
    $(document).on('mouseup', function(e) {
    if(!$(e.target).closest('a').length) {
    $('a').each(function(){
    $(this).removeClass( "active" );
    });
    }
    });
    </script>

  9. #9

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    ممنون بازم. ولی میگم من اینارو بلدم میدونستم . خواهش دارم سوالی که اون اول کردم را به طور دقیق و کامل بخونید شما حتی توی سایت مایکروسافت نرفتید ببینید که منظورم چیه.
    این کدی که دادی فقط یه بار کلیک که کردی میره و نمیمونه مایکروسافت ولی میمونه.
    من کدشو اینطوری در نظر گرفتم :
    کد HTML:
    .Line:Active {Border-Style: Dashed; }
    ولی بازم میگم که کلیک کنید نمیمونه یه لحظه ای نشون میده.

    اصلا به سوال توجه ای نمیکنید.
    Untitled.jpg

    فکر کنم تو این منو رو میخای درست کنی و پس زمینه منو مد نظرت است . اونو بهش میگن background . یه نمونه برات نوشتم . ببین :

    https://jsfiddle.net/anvari/p7qyspoy/

  10. #10

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    درسته فقط این دوتا منو داره . شما روی منوی توسی بالایی کلیک کنید متوجه میشید.

  11. #11

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    درسته فقط این دوتا منو داره . شما روی منوی توسی بالایی کلیک کنید متوجه میشید.
    لطفا اسکرین شات بذارید . من کلی زحمت کشیدم تا متوجه شدم منظور شما چی بود . هیچی رو دقیق بیان نمیکنید .
    اگر نیاز دارید پاسخ داده بشه سوال شما , لطف کنید و اسکرین بگیرید و مشخص کنید کدام ناحیه مد نظرتان است .

    سپاس

  12. #12

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    شرمنده اصلا حواسم به اسکرین شات نبود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: رنگ گدرن دور کادر در Css

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    شرمنده اصلا حواسم به اسکرین شات نبود
    https://jsfiddle.net/anvari/46htzke0/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •