نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال از datagrid

  1. #1

    Red face سوال از datagrid

    سلام دوستان عزیز !
    من میخواستم از دیتا گرید در wpf به کنترلهایی مثل تکس باکس و.. بایند کنم مثلا روی یک سطر از دیتاگرید کلیک کنم و اطلاعاتش داخل یک سری کنترل نمایش بده.... میتونید راهنماییم کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: سوال از datagrid

    بایند که به این صورت نمیشه باید تو selection change دیتا گرید فیلدها خط انتخابی رو بخونی و بریزی تو تکس باکس ها.

    private void dtgrd1_SelectionChanged(object sender, SelectionChangedEventArgs e)
    {


    DataRowView _DataView = dtgrd1.CurrentCell.Item as DataRowView;

    if (_DataView != null)
    {
    Cod_Txt.Text = _DataView.Row["Cod"].ToString().Trim();
    fName_Txt.Text = _DataView.Row["Nam"].ToString().Trim();
    }

    }

    آخرین ویرایش به وسیله alireza264 : پنج شنبه 11 خرداد 1396 در 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •