نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سطح دسترسی به یک Page

  1. #1

    سطح دسترسی به یک Page

    سلام
    من در ASP.net , vb.net یک سایت طراحی کردم
    که صفخات Defult و Login داره
    و یک فولدر ایجاد کردم به نام Admin که یک صفحه به نام Admin در اون قرار داره

    کاربرانی که به سایتم می یاند ابتدا در صفحه Default قرار می گیرند.
    من می خوام وقتی کاربری خواست به صفحه Admin بره ابتدا صفحه Login باز بشه و اگه رمز درست بود به صفحه Admin بره.
    و البته با وارد کردن آدرس صفحه Admin در آدرس بار هم نتونه صفحه رو ببینه و ابتدا صفحه Login باز بشه

    برای این موضوع در web.config در قسمی خارج از system.web کد زیر رو نوشتم:
    کد HTML:
    <location path="~/admin/main_admin.aspx">
    <system.web>
    <authorization>
    <allow users="?"/>
    </authorization>
    </system.web>
    </location>
    در آدرس Location path از مقادیر زیر هم استفاده کردم و جواب نداد:
    "admin"
    "admin.aspx"

    من قبلا برای یک نرم افزار تحت وب این کار رو کرده بودم تفاوتش با این در این بود که در اون نرم افزار جلوی ورود کاربرا رو به هر صفحه ای می گرفت و به صفحه login می فرستاد با کد زیر :
    کد HTML:
    <authentication mode="Forms">
    <forms name="MyAppCookie" loginUrl="Login_frm.aspx" protection="All" timeout="1" defaultUrl="Mainfrm_frm.aspx">
    </forms>
    </authentication>
    <authorization>
    <deny users="?" />
    </authorization>
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: سطح دسترسی به یک Page

    سلام
    لطفا راهنمایی کنید

  3. #3

    نقل قول: سطح دسترسی به یک Page


  4. #4

    نقل قول: سطح دسترسی به یک Page

    سلام
    ممنون حل شد
    در web.config اصلی سایت باید بین دو system.web کد زیر رو می نوشتم

    <authentication mode="Forms">
    <forms name="MyAppCookie" loginUrl="login.aspx" protection="All" timeout="30" defaultUrl="admin/admin.aspx">
    </forms>
    </authentication>




    و قبل از </configuration> کد زیر رو:

    <location path="admin">
    <system.web>
    <authorization>
    <deny users="?" />
    </authorization>
    </system.web>
    </location>


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •