نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در استفاده از توابع کتابخانه ای curl

  1. #1

    مشکل در استفاده از توابع کتابخانه ای curl

    از کتابخانه curl می خوام برای یک پروژه استفاده کنم ( چند تا برنامه شبکه ای برای تست و یادگیری این کتابخانه ) ولی همیشه با مشکل روبرو میشم .

    کد زیر رو از خوده سایت کتابخونه برداشتم اما بعد کامپایل خطاهای زیر رو میگیرم. مشکل از نحوه کانفیگ و اماده سازی هست یا از جای دیگه ؟

    کد :

    #include <stdio.h>
    #include <curl.h>

    int main(void) {

    CURL* easy;
    easy = curl_easy_init();
    curl_easy_setopt(easy, CURLOPT_URL, "http://example.com/");
    curl_easy_perform(easy);

    return 0;
    }


    خطا:

    ||=== Build: Debug in curl (compiler: GNU GCC Compiler) ===|
    obj\Debug\main.o||In function `main':|
    C:\Users\MIRAGE\Desktop\Code base\curl\main.cpp|7|undefined reference to `_imp__curl_easy_init'|
    C:\Users\MIRAGE\Desktop\Code base\curl\main.cpp|8|undefined reference to `_imp__curl_easy_setopt'|
    C:\Users\MIRAGE\Desktop\Code base\curl\main.cpp|9|undefined reference to `_imp__curl_easy_perform'|
    ||error: ld returned 1 exit status|
    ||=== Build failed: 4 error(s), 0 warning(s) (0 minute(s), 0 second(s)) ===|



  2. #2

    نقل قول: مشکل در استفاده از توابع کتابخانه ای curl

    شما کتابخانه رو لینک کردید؟اگر اینکار رو انجام ندادید مشکل از لینک نشدن کتابخونه است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •