نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    Question اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    سلام

    یه چک باکس دارم و میخوام با روشن و خاموش شدنش یه سری کد php اجرا بشن یا متوقف بشن
    مثلا یه حلقه تکرار فور ایچ که اگر تاگل سویچ روشن بود فعال و اگر خاموش بود متوقف بشه

    کد HTML:
    	<div class="col-md-9 xaa col-xs-6">        <div class="switch">          <input id="cmn-toggle-5" class="cmn-toggle cmn-toggle-round-flat" type="checkbox" >          <label for="cmn-toggle-5">test</label>        </div>    </div>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    جاوا اسکریپت نمیتونه php رو کنترل کنه چون php روی سرور و قبل از کد های js اجرا میشه
    Js سمت کلاینت و پس از کد های php اجرا میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    جاوا اسکریپت نمیتونه php رو کنترل کنه چون php روی سرور و قبل از کد های js اجرا میشه
    Js سمت کلاینت و پس از کد های php اجرا میشه

    شما برای این کار چه روشی رو پیشنهاد میکنید ( بدون اینکه صفحه رفرش یا ریدایرکت بشه عملیات شروع یا متوقف بشه )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    یه سناریو بگو از مورد استفاده تا راهنمایی کنم
    چون اینکه تیک برخوره حلقه اجرا بشه منطقی و عقلانی نیست که من بخام را ه حل بدم
    این تیک خوردن قراره کاربر تیک بزنه ؟ همه حلقه ها در هنگام لود شدن صفحه اجرا شدن دیگه چیزی نمونده که بخای فعال و غیر فعال کنی
    قراره از دیتابیس خونده بشه و تیک بخوره اتوماتیک ؟ خب یدفعه همون نتیجه دیتبایس رو تو شرط php بزار و حلقه رو فعال یا غیر فعال کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    فرض کنید تو یه برنامه لایک و آنلایک یه حالت اتوماتیک و جود داره و یه حالت دستی
    وقتی تیک حالت اتوماتیک رو فعال کرد اون موقع شروع کنه به لایک کاربرهای توی دیتابیس و قر وقت تیکش رو برداشت متوقف بشه

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    11

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    مطمئین نیستم منطق برنامه به چه صورت نوشته شده
    ولی اگه کاربر های دیتابیس رو میخونی و یکی یکی توی یک حلقه دستور لایک رو اجرا میکنی

    هر کاربر رو که میخوای بررسی کنی وضعیت اتوماتیک بودن یا نبودن لایک رو از دیتابیس بررسی کن اگر اتماتیک بودن غیر فعال بود آی دی اخرین کاربر بررسی شده رو ذخیره کن که اگر باز خواست شروع کنه اتوماتیک لایک کردن بگی از اون آی دی به بعد شروع ب کار کنه و حلقه رو break کن که دیگه ائامه پیدا نکنه

    کدت یه همچین حالتی پیدا میکنه

    Capture3.PNG

    و در نهایت کار دکمه اتوماتیکت اینه که وضعیت اون فیلد رو در دیتابیس به true/false تغییر بده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    90

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    بهترین کار استفاده از تکنولژی آژاکس توی برنامه نویسیتون هستش

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: اجرای یک سری کد php با روشن و خاموش کردن یک چک باکس ( تاگل سویچ )

    نقل قول نوشته شده توسط parandweb مشاهده تاپیک
    بهترین کار استفاده از تکنولژی آژاکس توی برنامه نویسیتون هستش
    مطابق گفته دوستمون باید از آژاکس استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کد PHP با نام "ده خط"
    نوشته شده توسط SirMoein در بخش تاپیک های آموزشی و دنباله دار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1394, 16:58 عصر
  2. اجرای کد php با استفاده از وب سرور IIS
    نوشته شده توسط fahimeh1512 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1393, 13:30 عصر
  3. درخواست نوشتن تکه کد php - با هزینه یا رایگان
    نوشته شده توسط streetking70 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 11:31 صبح
  4. اجرا کردن یک سری کد php در هر روز در ساعت خاص
    نوشته شده توسط yashaaa در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 19:38 عصر
  5. چگونگی ارتباط یک چک باکس با یک باتم
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 20:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •