نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اسکرین شات از صفحه و ارور

  1. #1

    اسکرین شات از صفحه و ارور

    سلام
    من میخام از صفحه نمایش اسکرین شات بگیرم و کد های زیر رو پیدا کردم

    private void takeScreenshot() {    Date now = new Date();    android.text.format.DateFormat.format("yyyy-MM-dd_hh:mm:ss", now);

    try {
    // image naming and path to include sd card appending name you choose for file
    String mPath = Environment.getExternalStorageDirectory().toString () + "/" + now + ".jpg";

    // create bitmap <span class="highlight">screen</span> <span class="highlight">capture</span>
    View v1 = getWindow().getDecorView().getRootView();
    v1.setDrawingCacheEnabled(true);
    Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap(v1.getDrawingCache());
    v1.setDrawingCacheEnabled(false);

    File imageFile = new File(mPath);

    FileOutputStream outputStream = new FileOutputStream(imageFile);
    int quality = 100;
    bitmap.compress(Bitmap.CompressFormat.JPEG, quality, outputStream);
    outputStream.flush();
    outputStream.close();

    openScreenshot(imageFile);
    } catch (Throwable e) {
    // Several error may come out with file handling or OOM
    e.printStackTrace();
    } }


    ولی متاسفانه برنامه خطا میگیره
    java.lang.NullPointerException

    و این خطا را برای خط میگیرد
     Bitmap bitmap = Bitmap.createBitmap(v1.getDrawingCache());


    ایراد چیست؟؟

  2. #2

    نقل قول: اسکرین شات از صفحه و ارور

    این متد رو کجا فراخونی میکنید، در رویداد خاصی مثل کلیک یا همینجوری لا به لای کدها قرار دادید؟

  3. #3

    نقل قول: اسکرین شات از صفحه و ارور

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    این متد رو کجا فراخونی میکنید، در رویداد خاصی مثل کلیک یا همینجوری لا به لای کدها قرار دادید؟
    برای شروع کار داخل onStart!!
    ایا مکان ان مهم است؟؟

  4. #4

    نقل قول: اسکرین شات از صفحه و ارور

    بله مهم هست، به احتمال زیاد چون View مدنظر شما هنوز به صورت کامل draw نشده، این خطا رو میگیرید، در onResume هم تست کنید،
    میتونید یه callback هم بزارید وقتی کار draw شدن View تموم شد کد شما اجرا بشه لینک

تاپیک های مشابه

  1. کد برای گرفتن اسکرین شات از برنامه
    نوشته شده توسط EDRIS0131 در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 19:52 عصر
  2. سوال: پرینت اسکرین(عکس گرفتن از صفحه)
    نوشته شده توسط salamu در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1392, 18:10 عصر
  3. سوال: گرفتن اسکرین شات از یک صفحه
    نوشته شده توسط arashnaderi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 15:55 عصر
  4. گرفتن اسكرين شات از يه سايت و ذخيره آن
    نوشته شده توسط p30zoom در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 17:51 عصر
  5. ارور مربوط به رفتن از صفحه ای به صفحه ی دیگر در گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 23:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •