نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: jquery.noty.js

  1. #1

    jquery.noty.js

    سلام دوستان

    من برای پروژه هام از یه تابع استفاده میکنم که مسیج رو بصورت یه پیغام نشون بدم.ولی تو یکی از برنامه هام جواب نمیده و کد پیغام مسیج نوشته میشه.درواقع گویا noty.jquery کار نمیکنه.

    ممنون میشم راهنمایی کنید چرا این اسکریپت کار نمیکته؟

    jquery.noty.js

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: jquery.noty.js

    سلام. اینجوری نمیشه جواب داد. باید نحوه استفاده و ایمپورت و مکان قرارگیری کدهارو مشخص کنید.

  3. #3

    نقل قول: jquery.noty.js

        <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery.unobtrusive-ajax.min.js")"></script>
    <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery.validate.min.js")"></script>
    <script src="@Url.Content("~/Scripts/jquery.validate.unobtrusive.js")"></script>
    <script src="@Url.Content("~/Scripts/Noty/jquery.noty.js")"></script>

    اول این کدها رو اضافه کردم به layout

    بعد در پوشه ای بنام utility: یک کلاس ساختم بنام messagebox.cs
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Web;
    using System.Web.Mvc;
    public class JsonData
    {
    public string Script { get; set; }
    public string Html { get; set; }
    public bool Success { get; set; }
    }
    public class MessageBox
    {
    public static JavaScriptResult Show(string message, MessageType type = MessageType.Alert, bool modal = false, MessageAlignment layout = MessageAlignment.Center, bool dismissQueue = false)
    {
    string txt = "$.noty.closeAll(); noty({ text: \"" + message + "\", type: \"" + type.ToString().ToLower() + "\", layout: \"" + layout.ToString().ToLowerFirst() + "\", dismissQueue: " + dismissQueue.ToString().ToLower() + ", modal: " + modal.ToString().ToLower() + " });";
    return new JavaScriptResult() { Script = txt };
    }
    }
    public enum MessageType
    {
    Success,
    Error,
    Information,
    Warning,
    Alert,
    Notification
    }
    public enum MessageAlignment
    {
    Bottom,
    BottomCenter,
    BottomLeft,
    BottomRight,
    Center,
    CenterLeft,
    CenterRight,
    Inline,
    Top,
    TopCenter,
    TopLeft,
    TopRight
    }


    حالا در کنترلر به این صورت استفاده میکنم:
    return MessageBox.Show(ModelState.GetErrors(), MessageType.Warning);

  4. #4

    نقل قول: jquery.noty.js

    حتی به این صورت هم که مینویسم بازم درست جواب نمیده:
       return Json(new JsonData()
    {
    Success = false,
    Script = MessageBox.Show("مواد لازم با موفقیت ثبت شد", MessageType.Success).Script,
    Html = ""
    });


    نحوه نمایش هم به اینصورت هست که وارد یه پیج جدید میشه و مثلا این پیغام رو نشون میده:

    {"Script":"$.noty.closeAll(); noty({ text: \"مواد لازم با موفقیت ثبت شد\", type: \"success\", layout: \"center\", dismissQueue: false, modal: false });","Html":"","Success":false}

  5. #5

    نقل قول: jquery.noty.js

    من مشکل این کد رو پیدا کردم.در قسمت کنترلر [ajaxonly] رو قرار نداده بودم

تاپیک های مشابه

  1. استخدام UI کار مسلط به jquery , Angular.js
    نوشته شده توسط am20000 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 اردیبهشت 1395, 11:59 صبح
  2. مشکلی عجیب با jquery.min.js در yii
    نوشته شده توسط alirezara در بخش Yii Framework
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1394, 09:31 صبح
  3. این چیه ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1/jquery.min.js
    نوشته شده توسط ematinfar در بخش jQuery
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 شهریور 1393, 10:10 صبح
  4. لطفا نسخه jquery validation.js رو بهم بدید
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1392, 13:26 عصر
  5. سوال: خطا در فایل jquery.min.js
    نوشته شده توسط parmis در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 16:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •