نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

  1. #1

    جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    سلام
    من عنوان های نتایج جستسجو از گوگلو گرفتم و با کاراکتر , از هم جدا کردم
    مثال :
    کد HTML:
    ,معرفی ربات های تلگرام Telegram bot,معرفی ربات های تلگرام(Telegram bot) - کَــلَــک آمــوز,معرفی ربات تلگرام - Image Results,معرفی همه ربات‌های فارسی تلگرام – شاهوار دات نت,بات اینجا | مرجع ربات تلگرام,معرفی ربات تلگرام - Video Results,ربات تلگرام و شناخت امکانات آن,معرفی چند ربات برای تلگرام - وب سایت علی قاسم پور,معرفی ربات‌های کاربردی تلگرام - بخش اول - زومیت,ربات تگرام استیکرساز - botinja.com,معرفی ربات تلگرام: ارسال پیام های مخفی شده بدون امکان کپی یا ...,لیست بهترین روبات های تلگرام | ITIRAN,Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser,Also Try
    حالا میخوام بخش های اضافی رو پاک کنم همون عنوان سایت هارو مثلا :
    - کَــلَــک آمــوز و – شاهوار دات نت و - وب سایت علی قاسم پور و| مرجع ربات تلگرام

    یعنی فقط خود عنوان ها بمونه که با , از هم جدا شدن و عنوان های سایت ها و کارکترهای اضافی مثل | - <> و ... پاک بشن
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    باید اول یه الگوی خاص پیداکنی توی رشته مورد نظرت.
    این متن رو چجوری بدست میاری؟ توی گوگل جستجو میکنی ؟ توی لیست جوستجوهای گوگل عنوان سایت به تنهایی وجود داره. این متن گمون کنم متن متاتگ description هستش .
    یا اگه مشه چندتا رشته بدست اومده رو قرار بده اینجا تا یه الگوی خاص توش پیدا کنیم.
    اینجوری هم میشه ها ، ولی یه خورده دردسر داره.

  3. #3

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    سلام مجدد
    از سایت search.com استفاده میکنم
    اینم کدش برای گرفتن تگ های h3
    کد HTML:
                    foreach (HtmlElement item in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h3"))
                    {
                        richTextBox2.Text = richTextBox2.Text + "," + item.InnerText;
                    }
    حالا میخوام متن های اضافی رو پاک کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    میتونید از Replace استفاده کنید
    https://www.dotnetperls.com/regex-replace
    اما شما اگر عنوان سایت رو میخواید راه بهتر دریافت مقدار تگ title هستش.
    webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("title")

    یا از مقادیر متاتگ ها استفاده کنید که خیلی منظم تر و نزدیکتر به عنوان سایت هستشن.

  5. #5

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    داداش من المنت هارو گرفتم
    میشه شما زحمت اون بخشو بکشی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    داداش من المنت هارو گرفتم
    میشه شما زحمت اون بخشو بکشی؟

    foreach (HtmlElement h3 in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h3"))
    {

    richTextBox2.Text= h3.Children[0].InnerText;

    }

  7. #7

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک

    foreach (HtmlElement h3 in webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("h3"))
    {

    richTextBox2.Text= h3.Children[0].InnerText;

    }
    دوست عزیز ممنون از توجه شما
    ولی این اصلا عنوان هارو نگرفت
    همون کد اولی که گذاشتم عالیه
    فقط مشکل من جدا سازی اون کاراکترها هست
    اگه میشه اون بخشو راهنماییم کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از توجه شما
    ولی این اصلا عنوان هارو نگرفت
    همون کد اولی که گذاشتم عالیه
    فقط مشکل من جدا سازی اون کاراکترها هست
    اگه میشه اون بخشو راهنماییم کنید
    سلام...شما چرا کار خودتونو راحت نمیکنید با گرفتن سورس و فیلترکردن با ریجکس؟

    تا بیای دروب بروزر لودش کنی سرعت کار هم میاد پایین.سورس سایت رو بدست بیار و ریجکس کن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از توجه شما
    ولی این اصلا عنوان هارو نگرفت
    همون کد اولی که گذاشتم عالیه
    فقط مشکل من جدا سازی اون کاراکترها هست
    اگه میشه اون بخشو راهنماییم کنید
    اتفاقا خیلی راحت میگیره و نیازی ب پردازش اضافی نداره . فقط مشکل اینجاست که من واسه تست توی listbox درج میکردن. کد رو واسه شما تغییر دادم ک توی ritchtext قرار بده و هواسم نبود که = رو باید += قرار بدم.
    متاسفانه شماهم بدون بررسی یه بار اجرا کردی و ....

  10. #10

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    دوست عزیزمن تست کردم که گفتم
    فقط اینو میگیره : Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser
    اگه امکانش هست یه بار خودتون تست کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    دوست عزیزمن تست کردم که گفتم
    فقط اینو میگیره : Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser
    اگه امکانش هست یه بار خودتون تست کنید
    پست قبلی هم گفتم که من اشتباهی به جای += توی کد = رو نشتم.

    تبدیل
    richTextBox2.Text= h3.Children[0].InnerText;


    به

    richTextBox2.Text+= h3.Children[0].InnerText;

  12. #12

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    دوست عزیز ببیند خودتون جدا نمیکنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    یجای کار اشتباه انجام دادید. سورسو میزارم ک ببینید کدش همینه.
    در ضمن از WebClient کنید. من به این دلیل با وب بروزر نوشتم چون شما کدهاتون با همین بوده. اما بهتره ک از اول با WebClient این پروژه رو انجام بدید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    دوست عزیز ممنونم واقعا
    ولی نمیدونم من منظورمو شاید بد میرسونم
    مشکل من فقط جدا کردن متن ها با , هست
    حالا اینارو گرفتم میخوام بصورت : متن1,متن2,متن3,متن4 و ... جدا کنم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: جدا سازی رشته ها با کاراکتر خاصی

    این کاری ک شما میخواید انجام بدید چرخوندن لقمه دور سرتونه!
    توی کد زیر شما اومدی موضوع هارو گرفتی و با ، به هم چسبوندی
     richTextBox2.Text = richTextBox2.Text + "," + item.InnerText;


    حالا دوباره میخوای اونارو با همون کاراکتر از هم جدا کنی؟
    واسه جدا کردن شما باید split استفاده کنی.
    https://www.dotnetperls.com/split
    اما توی همون حلقه شما میتونید کارتون رو راحت انجام بدید و یا اصلا یه آرایه لیست خطی بسازید که آیتم ها جدا از هم دسترس باشن.

تاپیک های مشابه

  1. جدا سازی رشته با توجه به کاراکتر خاص
    نوشته شده توسط ali-akbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1395, 19:43 عصر
  2. جدا سازی رشته یا عددی که با ویرگول است مثل 12,5,6
    نوشته شده توسط tarsim در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1394, 12:36 عصر
  3. سوال: اشکال در عملیات جدا سازی رشته ها
    نوشته شده توسط MehdiElexal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 15:46 عصر
  4. سوال: چند سوال در رابطه با رشته ها و كاراكتر ها ...؟
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387, 14:47 عصر
  5. کوچک سازی عکس ها با نسبت یکسان
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 23:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •