نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    با سلام

    دوستان من قبلا با VS 2010 و SqlExpress برنامه نوشتم و مشکلی هم نداشتم .

    الان من VS 2012 نصب کردم و SqlExpress نداره حتی SqlExpress رو جدا نصب کردم ولی بازم مشکل داشتم ، یکی از دوستام گفتن از VS 2012 به بعد از LocalDB استفاده میشه .

    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید و اگه ممکنه آموزش های مربوط به LocalDB معرفی کنید .

    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    سلام.
    فقط ConnectionString تغییر کرده و روش کار تغییر نکرده که آموزش خاصی بخواد.
    یک فایل دیتابیس mdf بسازید توی پروژه و رشته اتصالش رو نکاه کنید متوجه منظورشون میشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    سلام

    مشکل اتصال حل شد فقط موارد زیر باقی مونده هنوز

    1- زمانی که میخوام table بسازم مینویسه :

    Object refrence not set to an instance of an object
    2- برنامه های قبلی رو که کانکشن شون رو تغییر میدم باز ارور زیر رو میده :

    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll

    Additional information: The database 'G:\BOOTIK7\BOOTIK\BOOTIK\BIN\DEBUG\DBEHSAN.MDF' cannot be opened because it is version 852. This server supports version 706 and earlier. A downgrade path is not supported.


    Could not open new database 'G:\BOOTIK7\BOOTIK\BOOTIK\BIN\DEBUG\DBEHSAN.MDF'. CREATE DATABASE is aborted.


    An attempt to attach an auto-named database for file G:\Bootik7\Bootik\Bootik\bin\Debug\DBEhsan.mdf failed. A database with the same name exists, or specified file cannot be opened, or it is located on UNC share.


    3- ضمنا برای setup کردن برنامه چه چیزی برای localdb لازمه ؟

    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله teymoorei : پنج شنبه 18 خرداد 1396 در 12:52 عصر

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    سلام
    1- چه کدی نوشتید؟ شرایط به وجود اومدن این خطا چیه دقیقا؟

    2- ببینید ، Sql Server به این صورت هستش که اگر یک دیتابیس در اون ساخته بشه و یا اتچ بشه ، اون دیتابیس دیگه روی Sql Server با نسخه پایین تر کار نمیکنه ، یعنی چطور؟ فرض کنید شما دیتابیستون رو روی نسخه 2012 اتچ کردید ، با این تفاسیر شما امکان این رو ندارید که همون دیتابیس رو به Sql Server 2008 منتقل کنید ، اون اعدادی هم که در خطا میبینید Internal Version هستن برای Sql Server
    852 : Sql Server 2016
    706 : Sql Server 2012
    این یعنی دیتابیس شما روی ورژن 2016 اتچ شده و ورژن کنونی که نصب کردید و میخواید ازش استفاده کنید 2012 هستش.

    3- هم می تونید با نرم افزارهای ستاپ ساز (مثل Install Aware) پکیج LocalDB رو داخل ستاپ اضافه کنید تا بصورت اتوماتیک موقع ستاپ نرم افزارتون ، نصب بشه و یا اینکه فایل نصبش رو دانلود کنید و همراه نرم افزارتون ارائه بدید تا روی سیستم مقصد نصب بشه - فایل نصب کم حجمی داره و نصبش نیز سادست
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    1- چه کدی نوشتید؟ شرایط به وجود اومدن این خطا چیه دقیقا؟
    این کانکشنه :
    Dim Connection As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\DBEhsan.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")



    این یعنی دیتابیس شما روی ورژن 2016 اتچ شده و ورژن کنونی که نصب کردید و میخواید ازش استفاده کنید 2012 هستش.
    الان اکه من ویژوال استودیو 2015 نصب کنم مشکل حل میشه ؟


    آخه من اون موقع از sqlexpress 2008 استفاده کردم و الان توی این نسخه های جدید اصلا sqlexpress نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در پایگاه داده vs.net 2012

    یه نسخه دیگه از برنامه رو اجرا کردمکه این ارور رو داد :

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پایگاه داده access وفیلد از نوع datetime
    نوشته شده توسط djscsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 21:24 عصر
  2. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط REZADG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 10:08 صبح
  3. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 23:03 عصر
  4. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 17:52 عصر
  5. مشکل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط tnoohi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •