نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: عملیات اصلی sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb عملیات اصلی sql

    سلام دوستان گل ، بعد از چند وقت بلند مدت که نبودم دوباره برگشتم ، خدمت جناب آقای آشتیانی هم سلام عرض میکنم.

    دوستان به نظر شما 4 عمل اصلی Insert و Delete و Update و Select ... رو در بهترین حالت از چه روشی باید استفاده کرد که هم بهینه باشه ؟ هم سرعتش بالا باشه ؟ هم در حجم بالای اطلاعات کم نیاره ؟؟؟!!

    با ذکر مثال و توضیح و نمونه لطفا اعلام کنید .

    کجا باید از Try استفاده کرد ، و کجاها نباید ؟!

    کجا باید کانکشن هارو بست و کجا نباید ؟!

    public class برای عملیات استفاده کرد یا نباید کرد ؟

    فعلا به این برسیم تا بریم سراغ مبحث بعدی .

  2. #2

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام خدمت شما و تشکر

    - استفاده از Entity Framework به نظرم بهترین روشه در حال حاضر ، خوانایی کد رو بالا میبره ، شما امکان استفاده از IntelliSense رو برای کار با دیتابیس دارید ، امکان خطایابی رو به راحتی فراهم میکنه ، از خطاهایی که در نوشتن کوئری های T-SQL ممکنه به وجود بیاد جلوگیری میکنه (خطاهای املایی خصوصا) و بسیاری مزایای دیگه...
    - از بلوک Try Catch تقریبا همه جا باید استفاده کرد ، منتهی نه برای کور کردن خطاهای احتمالی (در نظر بگیرید بلوک Try Catch رو زمانی که در بخش Catch هیچ کدی نوشته نشده باشه) ، بلکه برای مدیریت کردن خطاها ، ثبت لاگ خطاها و ... (این بند ربطی به دیتابیس نداره ، کلیه)
    - کانکشن رو هرجا مورد نیاز هست (جایی که قراره کوئری Execute بشه) باید باز کرد و در اولین خط پس از اجرای کوئری (جایی که نیازی به باز بودن کانکشن نیست) ببندید.
    - خیر به نظرم (البته اگر درست متوجه منظورتون شده باشم)



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    ممنونم از پاسخگوییت دوست من .

    یه نمونه مثال میزنید ؟؟ چهار عمل اصلی رو با Entity Freamwork ؟

    و اینکه فرق T-Sql با Sql Server چیه ؟؟

    ببینید جناب آشتیانی گل ، من برای یه شرکتی قراره برنامه داخلی بنویسم که قراره تحت شبکه احرا شه و چندین بخش داره که فقط یه بخشش ثبت اطلاعات هست ، بیشترش جستجو هست ، و قراره بیشتر جستجو انجام بشه و امکان داره در آن واحد 10 نفر همزمان جستجو کنند .

    بهترین پیشنهادتون چیه قربان ؟؟ یه مثال کدی میزنید برای عملیات اصلی ما . چون بیشتر از این عملیات اصلی ما که کار انجام نمیشه که

  4. #4

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    مبحث جالبی هستش.امیدوارم که جناب آشتیانی این،موضوع رو بررسی وبا همکاری شما ادامه بدن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام
    مبحث خیلی خوبی هست امیدورام ادامه داشته باشه......

  6. #6

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام
    این مثال خیلی ساده رو ببینید


    توجه کنید
    - فایل های پکیج های Nuget مربوط به Entity Framework رو از فولدر packages حذف کردم تا سایز آپلود پروژه کم بشه ، بنابراین ، شما وقتی پروژه رو باز کردید روی Solution راست کلیک کنید و گزینه Restore NuGet Packages رو انتخاب کنید تا پکیج های مربوطه از سرور Nuget به پروژه اضافه بشه.
    - کانکشن استرینگ رو مطابق با سیستم خودتون تنظیم کنید (کانکشن استرینگ داخل کلاس EntityFrameworkExampleContext نوشته شده)


    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسخگوییت دوست من .

    یه نمونه مثال میزنید ؟؟ چهار عمل اصلی رو با Entity Freamwork ؟

    و اینکه فرق T-Sql با Sql Server چیه ؟؟

    ببینید جناب آشتیانی گل ، من برای یه شرکتی قراره برنامه داخلی بنویسم که قراره تحت شبکه احرا شه و چندین بخش داره که فقط یه بخشش ثبت اطلاعات هست ، بیشترش جستجو هست ، و قراره بیشتر جستجو انجام بشه و امکان داره در آن واحد 10 نفر همزمان جستجو کنند .

    بهترین پیشنهادتون چیه قربان ؟؟ یه مثال کدی میزنید برای عملیات اصلی ما . چون بیشتر از این عملیات اصلی ما که کار انجام نمیشه که
    سلام
    عرض به حضورتون که Sql Server یک DBMS هست و T-SQL زبان اسکریپت نویسی Sql Server ، به زبان ساده ، همین کوئری هایی که می نویسید T-SQL هست
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام دوستان وقت بخیر میخواستم بدونم مشابه این دستور در vb چجوریه؟

    var students =Context.Database.SqlQuery<dynamic>("select FirstName from student").ToList();
    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : جمعه 10 شهریور 1396 در 09:54 صبح

  9. #9

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان وقت بخیر میخواستم بدونم مشابه این دستور در vb چجوریه؟
    var students =Context.Database.SqlQuery<dynamic>("select FirstName from student").ToList();
    Dim students = Context.Database.SqlQuery(Of dynamic)("select FirstName from student").ToList()

  11. #11

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    با سلام متاسفانه من به هیچ نتیجه ای نرسیدم. میشه لطفا کمک کنید.کمک کنید و بهم بگین چجوری میتونم دستورات SQL رو با روش
    Entity Framework انجام بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید

  12. #12

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام
    اون dynamic که در کوئری پست 8 نوشته شده ، در واقع تایپی هست که شما در نظر دارید کوئریتون اون رو برگردونه ، به دوشکل میشه انجامش داد
    (مثال ها با نمونه برنامه موجود در پست 6 قابل اجرا هستن)

    اول
    Dim QueryResult = _context.Persons.SqlQuery("SELECT * FROM Persons WHERE personid = ***").ToList()


    دوم (چیزی که شما در موردش سوال کرده بودید)
    Dim QueryResult = _context.Database.SqlQuery(of Person)("SELECT * FROM Persons WHERE personid = ***").ToList()




    خروجی ها در هر دو مورد یکی هست

    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  13. #13

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام استاد متاسفانه من از ویژوال استادیو 2010 استفاده میکنم و نمی تونم فرم شما رو باز کنم و مجبورم از دیزاین فرم باز کنم تا به کدهاش دسترسی داشته باشم متاسفانه من نمی تونم کد ایمپورت تصویر زیر رو درست کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم استاد .با تشکر
    Untitled.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    این مثال خیلی ساده رو ببینید


    توجه کنید
    - فایل های پکیج های Nuget مربوط به Entity Framework رو از فولدر packages حذف کردم تا سایز آپلود پروژه کم بشه ، بنابراین ، شما وقتی پروژه رو باز کردید روی Solution راست کلیک کنید و گزینه Restore NuGet Packages رو انتخاب کنید تا پکیج های مربوطه از سرور Nuget به پروژه اضافه بشه.
    - کانکشن استرینگ رو مطابق با سیستم خودتون تنظیم کنید (کانکشن استرینگ داخل کلاس EntityFrameworkExampleContext نوشته شده)


    موفق باشید.
    سلام استاد عزیز
    کاش یکم در مورد این روش توضیح میدادید و طریق اتچ کردن دیتابیس و کانکشن استرینگ رو هم می گفتید .
    در ضمن آیا این روش بهتر هست یا سه لایه؟
    ممنون

  15. #15

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام استاد عزیز
    کاش یکم در مورد این روش توضیح میدادید و طریق اتچ کردن دیتابیس و کانکشن استرینگ رو هم می گفتید .
    در ضمن آیا این روش بهتر هست یا سه لایه؟
    ممنون
    سلام
    EntityFramework در اولین اجرا ، خودش طبق کلاس های POCO ، دیتابیس رو میسازه بر اساس کانکشن استرینگ.
    مطلب بعدی اینکه استفاده از EntityFramework ، ربطی به معماری چند لایه نداره و از EF هم در تولید نرم افزار N-Tier استفاده میشه ، اساسا این ها دو تا مبحث جدا هستند و به هم ارتباطی ندارند.
    (EntityFramework یک تکنولوژی دسترسی به داده ها هست و طراحی به صورت چند لایه یک معماری)




    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  16. #16

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    استاد میشه لطف کنید و همین پروژه رو با vb2010 آپلود کنید
    با تشکر

  17. #17

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    استاد میشه لطف کنید و همین پروژه رو با vb2010 آپلود کنید
    با تشکر
    سلام
    ویژوال استودیو 2010 نداشتم ، فایل سلوشن رو تغییراتی دادم ، تست کنید ببینید این توی 2010 باز میشه
    http://s8.picofile.com/file/83056040...ample.rar.html
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  18. #18

    نقل قول: عملیات اصلی sql

    سلام استاد جواب داد یه دنیا ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)
    نوشته شده توسط beigi1366 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1392, 08:40 صبح
  2. آموزش: آموزش برقراری ارتباط بین بانک اطلاعاتی SQL Server با ++VC و انجام عملیات اصلی
    نوشته شده توسط JaVa در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1391, 21:04 عصر
  3. حذف یوزرنیم اصلی SQL
    نوشته شده توسط sajjad_kochekian در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 تیر 1389, 20:07 عصر
  4. عملیات اصلی بر روی اعداد باینری و هگز و دهدهی
    نوشته شده توسط majidf4252 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 08:43 صبح
  5. اعلان کردن انجام عملیات در SQL به برنامه نوشته شده با VB.Net
    نوشته شده توسط akrami1980 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 13:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •