نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اتصال به sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    مشکل در اتصال به sql

    با سلام
    لطفا درباره مشکل تصویر ینده رو راهنمایی بفرمایید :

    Capture.PNG

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    سلام

    این خطا رو کجا دارید؟
    به نظر نمیرسه در کد شما این خطا رخ بده ، بیشتر شبیه خطای زمان نصب Sql Server هست (اگر اینطور هست ، پس تاپیک رو در تالار اشتباهی ایجاد کردید)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    خطا زمان نصب sql هستش.
    شاید قبل از نصب اس کیو ال سرور ، ویژوال استادیو نصب کردید .
    لینک زیر هم توضیحاتی در این مورد هستش.
    http://tutlane.com/tutorial/sql-serv...y-step-process

    بهتره که توضیحاتی بیشتر بدید و تاپیک رو انتقال بدید به بخش sql تا زودتر به نتیجه برسید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    ممنونم از توجه تون اما من فقط vs رو نصب کردم و sql server رو جدا نصب نکردم .

    الان باز این ارور رو دارم :

    1.PNG

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    این چه اروریه ؟

    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll

    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    سلام
    ابتدا تکلیف رو روشن کنید که از Sql Server استفاده می کنید یا Sql Server Compact ، این دو با هم فرق دارند ، برای تشخیص ساده ، پسوند mdf فایل های دیتابیس Sql Server هست و sdf برای Sql Server Compact

    - در مورد پست شماره 4 ، شما دارید بانک Sql Server Compact رو با SqlClient Provider باز می کنید ، در صورتی که باید از SqlServerCE استفاده کنید (پکیج های مربوطه رو میتونید از Nuget.org دریافت کنید ، در Nuget عبارت System.Data.SqlServerCe رو جستجو کنید)
    این آدرس جزئیات کلاس های کار با دیتابیس Sql Server Compact رو نشون میده https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.100).aspx

    - برای اینکه کانکشن استرینگ رو هم به درستی تنظیم کنید ، سری به سایت ConnectionStrings.com بزنید ، انواع و اقسام کانکشن استرینگ ها برای انواع بانک های اطلاعاتی به همراه مثال هایی موجود هست

    - پست 5: وقتی سرور به هر دلیلی در دسترس نباشه ، مثلا سرویس Sql Server استاپ شده باشه ، شما آدرسش رو اشتباه در کانکشن استرینگ نوشته باشید و یا موارد دیگه ، این خطا رو مشاهده می کنید.
    در مورد بالا به وضوح مشخصه که شما در کانکشن استرینگ ، خواستید به دیتابیس Compact وصل بشید ، اما دارید از Provider نادرست استفاده می کنید (توضیحات بند اول)




    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اتصال به sql

    سلام ببخشید من یک اسکریپت در sql server دارم که از چند جدول انتخاب شده میخواستم ببینم چطوری میشه نتایج اونو در یک بانک اطلاعاتی دیگر در یک جدول ذخیره کرد ?

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به Sql Server با IP یا Name Server
    نوشته شده توسط Touska در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1385, 17:26 عصر
  2. مشکل در اتصال به sql server از برنامه روی کامپیوتر دیگه
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 23:09 عصر
  3. مشکل در اتصال به Sql Server ها ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 09:05 صبح
  4. مشکل در اتصال به SQL Server
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 11:27 صبح
  5. یک مشکل در اتصال به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط mo_jahan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •