نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کنترل موجود بودن فایل با جاوا

  1. #1

    کنترل موجود بودن فایل با جاوا

    با سلام
    ضمن عرض پوزش بابت مزاحمت
    من میخواهم با کد جاوا کنترل کنم آیا فایل x در مسیر موجود هست یا نه
    مثل file exsist در php
    کسی هست راهنمایی کند؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کنترل موجود بودن فایل با جاوا

    در جاوا هم همین وجود داره:

    File file=new File("path/to/file.txt");
    if(file.exists()){
    //File exists
    }

    که چه آدرس یک فولدر یا دایرکتوری باشه یا یک فایل در هر دو صورت اگر موجود باشه مقدار true رو برمیگردونه.

    اگر چیزی که نوشتید رو به جای php مینوشتید java یعنی java file exists و جستجو میکردید، سریع به جواب میرسیدید.

  3. #3

    نقل قول: کنترل موجود بودن فایل با جاوا

    از این که وقت گذاشتید ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نمیدهد.
    فایل را پیوست کردم تا در صورت امکان مشکل یابی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: کنترل موجود بودن فایل با جاوا

    از این که وقت گذاشتید ممنونم ولی نمیدونم چرا جواب نمیدهد.
    فایل را پیوست کردم تا در صورت امکان مشکل یابی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: کنترل موجود بودن فایل با جاوا



    خب چون شما اشتباه اومدید. این سورس شما جاوا اسکریپت هست نه جاوا!!!
    از سینتکس کدی که نوشتم متوجه نشدید جاوااسکریپت نیست؟
    البته بعید میدونم جاوااسکریپت دسترسی به فایلها داشته باشه کلا!

    برای سوالات جاوا اسکریپت به انجمن JavaScript مراجعه کنید.

  6. #6

    نقل قول: کنترل موجود بودن فایل با جاوا

    متشکرم از وقتی که گذاشتید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ايجاد يك فايل با جاوا
    نوشته شده توسط ravand در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1391, 16:45 عصر
  2. سوال: آیا امکان فراخوانی و اجرای توابع موجود در فایل های جاوا اسکریپت ادیتورها وجود دارد؟
    نوشته شده توسط keykan در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 19:01 عصر
  3. کنترل موجود بودن جدول در اکسس
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 14:29 عصر
  4. بررسی موجود بودن فایل خاص
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 12:47 عصر
  5. کنترل موجود بودن رکوردخاصی از Dataset
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 خرداد 1385, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •