نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پس از پست بک اولین گزینه دراپ دان انتخاب میشود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    پس از پست بک اولین گزینه دراپ دان انتخاب میشود

    سلام مشکل بدی که دارم پس از انتخاب یک گزینه از دراپ دان و انجام یک پست بک دباره دراپ دان بر میگرده رو گزینه اولش دلیلش چیه؟
    توجه داشته باشید باید رویداد پست بک اتفاق بیفته

    میتونین رویداد پست بک خود دراپ دان رو True کنین و نیازی نباشه روی دکمه کلیک کنین


    <%@ Page Language="C#‎" AutoEventWireup="true" CodeBehind="Test.aspx.cs" Inherits="WebSiteSafarNican.Test" %>

    <!DOCTYPE html>

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>

    <asp:Button ID="Button1" runat="server" OnClick="Button1_Click" Text="Button" />
    <asp:DropDownList ID="DropDownList_ServiceType" runat="server">
    </asp:DropDownList>

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


    public partial class Test : System.Web.UI.Page
    {
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (!Page.IsPostBack)
    {

    FillServiceType();
    }
    else
    {

    }
    }

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var xx = DropDownList_ServiceType.SelectedIndex;

    }
    private void FillServiceType()
    {
    DropDownList_ServiceType.Items.Clear();
    ListItem serviceTypeNormal = new ListItem("A1", "1");
    DropDownList_ServiceType.Items.Add(serviceTypeNorm al);
    ListItem serviceTypeSpecial = new ListItem("A2", "2");
    DropDownList_ServiceType.Items.Add(serviceTypeSpec ial);

    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: پس از پست بک اولین گزینه دراپ دان انتخاب میشود

    دلیلش رو متوجه شدم مقدار Value که دادم به هر ایتم تکراری بود
    من از تابع toInt دست ساز خودم استفاده میکردم و چون یک Enum رو نمیتونست مقدار عددیش رو بده و همیشه 0 میداد برای همین ایتم ها همگی تو پیمقدار 0 میگرفتن و چون یکی بودن باز میرفت اولی رو انتخاب میکرد.
    از اون ور هم پیج این بخش ها رو ست کردم . درست شد
    EnableViewState="true" EnableSessionState="true" EnableViewStateMac="true" EnableEventValidation="false"

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 12:22 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 15:37 عصر
  3. سوال: حذف شدن استایل و کد js بعد از پست بک
    نوشته شده توسط moslem.hady در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1390, 09:59 صبح
  4. سوال: برای جلوگیری از اسکرول به بالای صفحه بعد از پست بک چکار می کردیم؟
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 12:19 عصر
  5. سوال: چرا رمز عبور پس از پست بک پاک میشه؟
    نوشته شده توسط Mostafa_Sabeti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •