نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال پارامتر از فرم به فرم در winforms

  1. #1
    کاربر جدید آواتار vlc_vb
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    9

    Question ارسال پارامتر از فرم به فرم در winforms

    در یک فرم دتیاگرید دارم که مشخصات چک های بانکی رو نشون میده بعد از دبل کلیک روی یک سطر باید در یک فرم دیگه اطلاعات چک برای اینکه بشه ویرایشش کرد نمایش داده بشه.
    برای ارسال پارامتر روش های مختلف رو امتحان کردم اما ارسال رو باید برعکس انجام بدم.؟؟؟
    برای ارسال پارامتر از فرم لیست چک ها باید اول فرم مشخصات چک رو باز کنم در فرم لود فرم لیست چک رو باز کنم و بعد از انتخاب تازه میتونم پاارمتر رو ارسال کنم .
    روش درست این کار چیه خیلی سرچ کردم ولی راه حل درست رو پیدا نکردم؟؟؟؟
    فرم مشخصات چک

    private void CheckIssuedCud_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var ckis = new ListCheckIssued();
    ckis.ShowDialog();
    if (ckis.CurrentName.Trim().Length < 1)
    return;
    var dbs = _stg.PD_CheckIssued(int.Parse(ckis.Currentckis)).F irstOrDefault();
    DtpDate.Value = dbs.DateIssued;
    DtpDueDate.Value = dbs.DueDate;
    TxtPayTo.Text = dbs.PayTo;
    TxtSerial.Text = dbs.Serial.ToString();
    TxtAmount.Text = dbs.Amount.ToString();
    DrdType.SelectedValue = dbs.TpCkIssId;
    }


    فرم لیست چک


    public string Currentckis { get; set; } = string.Empty;
    public string CurrentName { get; set; } = string.Empty;

    private void DgvChekIssued_CellDoubleClick(object sender, GridViewCellEventArgs e)
    {
    Currentckis = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    CurrentName = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    Close();
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    سلام
    از طریق سازنده کلاس فرم میتوانی مقادیر را پاس کنی

    private string _currentckis ;
    private string _currentName ;
    public frmEditCheque(string currentckis,string currentName)
    {
    _currentckis=currentckis;
    _currentName=currentName;
    }
    private void frmEditCheque_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if(int.Parse(_currentckis<=0))return;
    var dbs = _stg.PD_CheckIssued(int.Parse(_currentckis)).First OrDefault();
    DtpDate.Value = dbs.DateIssued;
    DtpDueDate.Value = dbs.DueDate;
    TxtPayTo.Text = dbs.PayTo;
    TxtSerial.Text = dbs.Serial.ToString();
    TxtAmount.Text = dbs.Amount.ToString();
    DrdType.SelectedValue = dbs.TpCkIssId;
    }
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    //frmChequeList
    private void DgvChekIssued_CellDoubleClick(object sender, GridViewCellEventArgs e)
    {
    Currentckis = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    CurrentName = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    new frmEditCheque(Currentckis,CurrentName).ShowDialog( );
    //Close();
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    سلام. میتونید به شکل زیر انجام بدید.
    وقتی یک فرم رو به صورت دیالوگ باز میکنید هنگام بسته شدن باید DialogResult رو مشخص کنید.
    فرم اول

    private void FormOne_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var formTow = new FormTwo();
    if (formTow.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    MessageBox.Show(formTow.YourName);
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("FromTow Error !");
    }
    }

    فرم دوم
     public string YourName { get; set; }
    private void btnSelectName_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.DialogResult = DialogResult.OK;
    YourName = txtYourName.Text;
    Close();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    شما میتونی از این روش هم استفاده کنی تعریف این متغییر در فرمی که قرار است باز بشود.
    public static bool _Access_1
    {
    get { return Access_1; }
    set { Access_1 = value; }
    };
    private static bool Access_1 = false;

    و زمانی که میخواید فرم رو باز کنید
    Form2 f2 = new Form2();
    Form2._Access_1;
    f2.show();

    و در فرم دومتون میتونید اون متغییری که مقدار دادید رو استفاده نمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 20 خرداد 1396 در 20:10 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    این روش رو امتحان کردم اما وقتی
     newfrmEditCheque(Currentckis,CurrentName).ShowDialog(  );
    یک فرم بدون هیچ نوع آبجکتی نشون میده.یک فرم خام نشون میده.
    روش DialogResult هم خوب اما چرا هی دیالو نشون بدم از نطر ظاهری خوب نیست.
    روش سوم هم که آقای مرادی گفتن متوجه نشدم. تست کردم ولی در کجا پارامتر پاس بدم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    همونجا قبل از شو دیالوگ مقدار رو میدین به متغییر استاتیک فرم دوم. تو فرم دوم هم در لودش میتونی اون مقدار رو از متغییر اکسس1 بخونی و استفاده کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    روشی که گفتم ساده ترینه میتونید یه نمونش رو از لینک زیر دریافت کنید WindowsFormsApplication4.rar - 47 KB امکان آپلود تو انجمن رو ندارم خطا میده
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 20 خرداد 1396 در 20:12 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: ارسال پارمتر از فرم به فرم در winforms

    این روش جواب داد
    در فرم ویرایش
    internal void Loadcheck(String cksid)        {
    var dbs = _stg.PD_CheckIssued(int.Parse(cksid)).FirstOrDefau lt();
    DtpDate.Value = dbs.DateIssued;
    DtpDueDate.Value = dbs.DueDate;
    TxtPayTo.Text = dbs.PayTo;
    TxtSerial.Text = dbs.Serial.ToString();
    TxtAmount.Text = dbs.Amount.ToString();
    DrdType.SelectedValue = dbs.TpCkIssId;
    }


    در فرم لیست
      private void DgvChekIssued_CellDoubleClick(object sender, GridViewCellEventArgs e)        {
    Currentckis = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    CurrentName = DgvChekIssued.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    CheckIssuedCud ckc = new CheckIssuedCud();
    ckc.Loadcheck(Currentckis);
    ckc.Show();
    // Close();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال پارامتر از usercontrol به فرم
    نوشته شده توسط ro3vayedel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 16 آبان 1393, 20:42 عصر
  2. سوال: ارسال پارامتر از فرم به گزارش ساز Telerik
    نوشته شده توسط djhooman در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 09:19 صبح
  3. سوال: ارسال پارامتر از فرم به گزارش ساز Telerik
    نوشته شده توسط djhooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 22:36 عصر
  4. مبتدی: ارسال پارامتر از فرم به گزارش كريستال در vb.net
    نوشته شده توسط saj2eb در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 18:17 عصر
  5. ارسال پارامتر از فرم در اکسس پروجکت
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 12:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •