نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال ارایه همراه تابع header

  1. #1

    ارسال ارایه همراه تابع header

    سلام
    می خوام همراه تابع header یه ارایه رو ارسال کنم راه حل مناسب می خوام
    به صورت mvc دارم کار می کنم
    header('location: ../showdata');


    اصلا اینکاری که می کنم و دارم تووی کنترلر صفحات رو ریدایرکت می کنم کار درستیه؟
    اطلاعات رو به وسیله کنترلر از مدل مربوط می گیرم و بعد همون کنترلر اطلاعات رو می خوام بفرسته صفحه نمایش مربوطه
    با تابع header اینکار رو می کنم برنامه امم اینجوری ولی متاسفانه مشکلی که با این تابع دارم فقط به صورت GET اطلاعات می فرسته در صورتی که من همیشه یه آرایه دارم و بعضا تعداد داده های خیلی زیاده
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال ارایه همراه تابع header

    با http_build_query میتونی آرایه رو تبدیل پارامتری که توی لینک بتونی ارسال کنی
    راه دیگه اینکه میتونی تبدیلش کنی به یه رشته json و ارسال کنی اونور دریافت کنی و برش گردونی به آرایه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: ارسال ارایه همراه تابع header

    شما اول باید serializeش کنید و انتقالش بدید به صفحه دیگه و بعدش unserializeش کنید



    $var=array();

    $var=serialize($var);

    $var=unserialize($var);

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پارامتر با تابع header
    نوشته شده توسط cpuram در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1392, 21:28 عصر
  2. مشکل با ارسال آرایه به تابع
    نوشته شده توسط NIMA_1981 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 14:39 عصر
  3. سوال: نحوه ارسال آرایه به تابع و اطلاعاتی که تابع از آرایه به دست می یاره
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 12:22 عصر
  4. نحوه ارسال ارایه ای از اشیا به تابع(کلاس)
    نوشته شده توسط sharareh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 خرداد 1389, 22:20 عصر
  5. سوال: ارسال آرایه به تابع
    نوشته شده توسط mohsenaria در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 23:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •