نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کانکشن

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    5

    کانکشن

    سلام
    وقتتون بخیر
    دوستان ی سوالی داشتم.
    میخوام یه controller اضافه کنم که با EF ارتباط داشته باشه همچین Error رو میده.
    photo_2017-06-12_13-09-44.jpg

  2. #2

    نقل قول: کانکشن

    برای Scaffold کردن یک Model ، اون مدل مورد نظر شما باید یک Primary Key داشته باشه تا متمایز از سایر رکورد ها باشه .
    به مدلتون یک Property به این صورت اضافه کنید ، پروژه رو Rebuild کنید و مجددا Scaffold کنید :


    [Key]
    public int ModelID { get; set; }

  3. #3

    Lightbulb نقل قول: کانکشن

    سلام دوستان. من یه پروژه ای دارم که در محیط asp.net MVC4 نوشته شده دیتابیسی که باید به اون کانکت شم متاسفانه اوراکله(ORACLE SERVER 11 G R2)... چون دیگه جدم رو در اورده...
    من کارهای زیر رو انجام دادم حتی به اوراکل هم کانکت شدم و جداول مورد نیازمو آوردم ولی وقتی برنامه اجرا میشه و یه کوئری روی دیتابیس میزنه پیغام خطای میده که برمیگرده به تنظیمات وب کانفیگ
    1-نصب oracle client11g
    2-نصب ODTwithODAC121021
    3-اضافه کردن دو فایل زیر از مسیر موردنظرشان به رفرنس پروژه:
    Oracle.ManagedDataAccess.dll
    Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework.dll

    4-بروزرسانی EntityFramwork پروژه
    5-تنظیمات مربوط وب کانفیگ

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <!--
    For more information on how to configure your ASP.NET application, please visit
    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=169433
    -->
    <configuration>

    <configSections>
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    <section name="Oracle.ManagedDataAccess.Client" type="OracleInternal.Common.ODPMSectionHandler, Oracle.ManagedDataAccess, Version=4.121.2.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89b483f429c47342" />
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    </configSections>


    <connectionStrings>
    <add name="Entities1" connectionString="metadata=res://*/Models.DomainModels.MvcSabegheModel.csdl|res://*/Models.DomainModels.MvcSabegheModel.ssdl|res://*/Models.DomainModels.MvcSabegheModel.msl;provider=O racle.ManagedDataAccess.Client;provider connection string=&quot;DATA SOURCE=****:1521/****;PASSWORD=****;PERSIST SECURITY INFO=True;USER ID=****&quot;" providerName="System.Data.OracleClient" /></connectionStrings>
    <appSettings>
    <add key="webpages:Version" value="2.0.0.0" />
    <add key="webpages:Enabled" value="false" />
    <add key="PreserveLoginUrl" value="true" />
    <add key="ClientValidationEnabled" value="true" />
    <add key="UnobtrusiveJavaScriptEnabled" value="true" />
    </appSettings>
    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.0" />
    <authentication mode="None" />
    <pages>
    <namespaces>
    <add namespace="System.Web.Helpers" />
    <add namespace="System.Web.Mvc" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Ajax" />
    <add namespace="System.Web.Mvc.Html" />
    <add namespace="System.Web.Optimization" />
    <add namespace="System.Web.Routing" />
    <add namespace="System.Web.WebPages" />
    </namespaces>
    </pages>
    <profile defaultProvider="DefaultProfileProvider">
    <providers>
    <add name="DefaultProfileProvider" type="System.Web.Providers.DefaultProfileProvider, System.Web.Providers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" connectionStringName="DefaultConnection" applicationName="/" />
    </providers>
    </profile>
    <membership defaultProvider="DefaultMembershipProvider">
    <providers>
    <add name="DefaultMembershipProvider" type="System.Web.Providers.DefaultMembershipProvid er, System.Web.Providers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" connectionStringName="DefaultConnection" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="false" requiresUniqueEmail="false" maxInvalidPasswordAttempts="5" minRequiredPasswordLength="6" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" passwordAttemptWindow="10" applicationName="/" />
    </providers>
    </membership>
    <roleManager defaultProvider="DefaultRoleProvider">
    <providers>
    <add name="DefaultRoleProvider" type="System.Web.Providers.DefaultRoleProvider, System.Web.Providers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" connectionStringName="DefaultConnection" applicationName="/" />
    </providers>
    </roleManager>
    <!--
    If you are deploying to a cloud environment that has multiple web server instances,
    you should change session state mode from "InProc" to "Custom". In addition,
    change the connection string named "DefaultConnection" to connect to an instance
    of SQL Server (including SQL Azure and SQL Compact) instead of to SQL Server Express.
    -->
    <sessionState mode="InProc" customProvider="DefaultSessionProvider">
    <providers>
    <add name="DefaultSessionProvider" type="System.Web.Providers.DefaultSessionStateProv ider, System.Web.Providers, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" connectionStringName="DefaultConnection" />
    </providers>
    </sessionState>
    </system.web>
    <system.webServer>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false" />
    <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
    <handlers>
    <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
    <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
    <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
    <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS " modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\ v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitne ss32" responseBufferLimit="0" />
    <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS " modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework6 4\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitne ss64" responseBufferLimit="0" />
    <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS " type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
    </handlers>
    </system.webServer>
    <runtime>
    <assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Helpers" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.Mvc" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-4.0.0.0" newVersion="4.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="System.Web.WebPages" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0-2.0.0.0" newVersion="2.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="WebGrease" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-1.5.2.14234" newVersion="1.5.2.14234" />
    </dependentAssembly>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity name="EntityFramework" publicKeyToken="b77a5c561934e089" culture="neutral" />
    <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-6.0.0.0" newVersion="6.0.0.0" />
    </dependentAssembly>
    </assemblyBinding>
    </runtime>

    <entityFramework>
    <contexts>
    <context type="App.Context.Default, App.Context">
    <databaseInitializer type="MyProject.Context.Config.ContextInitializer, MyProject.Context" />
    </context>
    </contexts>
    <!--<defaultConnectionFactory type="Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework.Ora cleConnectionFactory, Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework" />-->
    <providers>
    <provider invariantName="Oracle.ManagedDataAccess.Client" type="Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework.EFO racleProviderServices, Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework, Version=6.121.2.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=89b483f429c47342" />
    </providers>
    </entityFramework>


    <system.data>
    <DbProviderFactories>
    <add name="dotConnect for Oracle" invariant="Devart.Data.Oracle" description="Devart dotConnect for Oracle" type="Devart.Data.Oracle.OracleProviderFactory, Devart.Data.Oracle, Version=9.4.326.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=09af7300eec23701" />
    </DbProviderFactories>
    </system.data></configuration>


    حال از اساتید این رشته خواهش میکنم منو راهنمایی کنن و بفرمایند اشکال کار در کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: کانکشن

    [QUOTE=aria2006;2375311]سلام دوستان. من یه پروژه ای دارم که در محیط asp.net MVC4 نوشته شده دیتابیسی که باید به اون کانکت شم متاسفانه اوراکله(ORACLE SERVER 11 G R2)... چون دیگه جدم رو در اورده...
    من کارهای زیر رو انجام دادم حتی به اوراکل هم کانکت شدم و جداول مورد نیازمو آوردم ولی وقتی برنامه اجرا میشه و یه کوئری روی دیتابیس میزنه پیغام خطای میده که برمیگرده به تنظیمات وب کانفیگ
    1-نصب oracle client11g
    2-نصب ODTwithODAC121021
    3-اضافه کردن دو فایل زیر از مسیر موردنظرشان به رفرنس پروژه:
    Oracle.ManagedDataAccess.dll
    Oracle.ManagedDataAccess.EntityFramework.dll

    4-بروزرسانی EntityFramwork پروژه
    5-تنظیمات مربوط وب کانفیگ


    حال از اساتید این رشته خواهش میکنم منو راهنمایی کنن و بفرمایند اشکال کار در کجاست؟




    راه حلشو پیدا کردم.یه تکه کد اضافی در وب کانفیک وجود داشت که با پاک کردنش همه چی درست شد و ارتباط mvc با دیتابیس اوراکل برقرار شد.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد کانکشن در windows application
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1383, 01:14 صبح
  2. کند کردن تایمر یک تینترنت کانکشن
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 15 بهمن 1382, 18:37 عصر
  3. چگونگی کوئری برای بیش از دو کانکشن
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1382, 17:25 عصر
  4. مشکل با کانکشن ado
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 شهریور 1382, 20:09 عصر
  5. قطع کردن کانکشن ها
    نوشته شده توسط آیدا در بخش Management Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •