نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در ذخیره اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    مشکل در ذخیره اطلاعات

    سلام مشکل کد پایین چیه که به هیچ عنوان چیزی توی جدول ذخیره نمیکنه :

    If Connection.State = ConnectionState.Closed Then            Connection.Open()
    Dim cmd As New SqlCommand("Insert Into tblkala (name) Values (@name)", Connection)
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", "aliiiiii")
    cmd.ExecuteNonQuery()
    Connection.Close()
    End If


    اینم کانکشن من :

    Dim Connection As New SqlConnection("Server=(localdb)\v11.0;Integrated Security=true;AttachDbFilename=|DataDirectory|\dbs  hop.mdf;")


    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    سلام.
    کدی که نوشتی مشکلی نداره. خطایی که میگیری چی؟
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    جالبه منم میدونم کدم خطایی نداره

    هیچ خطایی ندارم ، فقط توی جدول داده وارد نمیشه ، حتی توی دیتاگرید هم داده ها رو نمایش میده اما وقتی برنامه رو میبندم و دوباره باز میکنم هیچی توی دیتاگرید نمایش نمیده

    دیتابیس هایی که قبلا ساختم هیچ مشکلی نداره اما این دیتابیس رو جدیدا ساختم توی محیط ویژوال استودیو 2013 و قبلیا توی ویژوال استودیو 2010 بوده

    حتی به فایل پایگاه داده پرمیشن دادم اما مشکل رفع نشد

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    با میزان اطلاعات تنها تنها حدسی که میتون بزنم اینه که احتمالا کانکشن استرینگ رو به جای دیگه ای وصل کردی و داری از جای دیگه اطلاعات رو میخونی. این مورد رو چک کن. اگر میتونی از SQL Server استفاده کن که بتونی بهتر دیتابیس رو بررسی و مدیریت کنی.
    و سوال این که توی اسم دیتابیس space وجود داره؟ چون تو این کانکشنی که ایجا نوشتی 2تا Space نوشتی. اگر داره حذفش کن کاراکتر ایمنی نیست.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار teymoorei
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی - کاشمر
    پست
    719

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    با میزان اطلاعات تنها تنها حدسی که میتون بزنم اینه که احتمالا کانکشن استرینگ رو به جای دیگه ای وصل کردی و داری از جای دیگه اطلاعات رو میخونی.
    تمام این موارد رو چک کردم

    اینم کانکشنم :

    Dim Connection As New SqlConnection("Server=(localdb)\v11.0;Integrated Security=true;AttachDbFilename=|DataDirectory|\dbs  hop.mdf;")


    و سوال این که توی اسم دیتابیس space وجود داره؟
    خیر نداره

    احتمالا کانکشن استرینگ رو به جای دیگه ای وصل کردی
    من داده هایی که به صورت دستی تو جدول وارد کردم رو میتونم بخونم و توی دیتاگرید نمایش بده پس اشتباه وصل نشدم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    دوست عزیز.یکبار در پوشه برنامهbin برنامتون رو اجرا کنید و ببندید و مشاهده کنید ببینید در اونجا هم این مشکل رو بعد از اجرا مجدد دارید؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ذخیره اطلاعات

    سلام
    از Solution Explorer روی دیتابیستون کلیک کنید و توی پنجره Properties پراپرتی Copy to Output Directory رو روی گزینه ای غیر از Copy Always قرار بدید (Do not copy یا Copy if newer)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره اطلاعات فارسی
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 22:44 عصر
  2. مشکل در ذخیره اطلاعات متنی زیاد
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 13:03 عصر
  3. مشکل در ذخیره اطلاعات در فایل Xml
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1385, 20:23 عصر
  4. مشکل در ذخیره اطلاعات بصورت text
    نوشته شده توسط bijanborjian در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 08:47 صبح
  5. مشکل در ذخیره اطلاعات در database ( کمک کمک ) فوری
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 03:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •