نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از دیتابیس access دارای رمز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    استفاده از دیتابیس access دارای رمز

    سلام.
    خسته نباشید.
    من یه برنامه با سی شارپ دارم که با یک دیتا بیس اکسس کار میکرد . کاملا صحیح و سالم. ولی به محض اینکه روی دیتابیس رمز گذاشتم به مشکل برخوردم.
    این کانکشن استرینگم
    OleDbConnection aaa = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0  ;Data Source=D:\\Insurance.accdb ;Password=123");


    و پیغام خطایی که میده

    Exception:Cannot Start your application.The Workgroup information file is missing or opened exclusively by another user


    لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.


    موفق باشید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: استفاده از دیتابیس access دارای رمز

    من از دات نت 4 و اکسس 2007 استفاده میکنم .
    یه سوال دیگه هم داشتم در قسمت Provider دیدم که jet استفاده میشه و ace (که خودمم استفاده کردم) تفاوتشون چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: استفاده از دیتابیس access دارای رمز

    سلام
    عمده اختلاف برای نسخه های 32 و 64 بیتی است ConnectionString هائی که با Jet عمل می کنند تنها به منابع 32 بیتی دسترسی دارند یعنی اینکه شما در دات نت باید از نسخه کامپایل شده Any Cpu یا 32 بیتی استفاده کنید تا بتوانید به بانک وصل شوید ولی وقتی از ACE استفاده می کنید می توانید از منابع در نسخه های 32 و 64 بیتی استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: استفاده از دیتابیس access دارای رمز

    ممنون جناب ASKaffash.
    و اما بعد از 70 و اندی بار دیده شدن پست هیچ پاسخی دوستان به سوال اول ندادند.
    من خودم یه جوری مشکل رفع کردم البته نمیدونم روش درسته یا نه ولی کار انجام شد. کاری که کردم در کانکشن استرینگی که گذاشتم تو پست اول به جای قسمت آخر که پسورد بود کد زیر گذاشتم.
    Jet OLEDB:Database Password=123;


    البته بازم میگم نمیدونم چرا درست شد یا اصن روش درستی هست یا نه.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از دیتابیس اکسس بدون نصب Office , Microsoft Access Database Engine
    نوشته شده توسط سی ساید در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1394, 16:57 عصر
  2. سوال: استفاده از سورس پروژه دارای دیتابیس در سیستمی دیگر
    نوشته شده توسط dashkeyvan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 22:50 عصر
  3. پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1391, 15:40 عصر
  4. استفاده از دیتابیس access روی شبکه و سرور
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 14:52 عصر
  5. نحوت استفاده از دیتابیس access در دلفی 8
    نوشته شده توسط zolfaghar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •