نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ ویژوال 2008

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ ویژوال 2008

    با سلام ....

    یک دیتا گرید ویو داریم میخواستم اون رو به خروجی اکسل تبدیل کنم ...

    متاسفانه هر چی می گردم خروجی برای ویژوال 2008 گیرم نمیاد همش 2010 به بالاست یعنی دات نت 4 به بالا ولی من برای دات نت 3.5 می خوام ...

    ممنون میشم از پاسخ شما...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ 2008 ( ویژوال 2008 )

    سلام.
    این صفحه رو ببینید کارتون میشه؟
    تست نکردم ، خودتون اینکارو انتجام بدید
    https://www.codeproject.com/Question...o-DataTable-in

  3. #3

    نقل قول: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ 2008 ( ویژوال 2008 )

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    سلام.
    این صفحه رو ببینید کارتون میشه؟
    تست نکردم ، خودتون اینکارو انتجام بدید
    https://www.codeproject.com/Question...o-DataTable-in

    این نمونه اطلاعات گرید رو می بره . فکر کنم ایشون مثل من نیازشون به ارسال خود گرید باشه یعنی اگر کاربر گروه بندی یا فیلتر کرد به همون حالت بره . من مشکلی با ورژن دات نت ندارم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ 2008 ( ویژوال 2008 )

    بهترین راه برای خروجی گرفتن استفاده از کامپونت های زیر می باشد :

    Elerium Excel

    Kellerman Excel Reports

    SpreadsheetGear

    Atp Ultimate Doc Expert

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ 2008 ( ویژوال 2008 )

    شما میتونید از قبل تغییراتی مانند مرتب سازی رو روی یک دیتا تیبل انجام بدید بعد توی گرید نشون بدید و وقتی میخواید ارسال کنید برای خروجی همون دیتا تیبل رو ارسال کنید تا مرتب سازی و غیره هم ثابت بمونه. به نظرم استفاده از دیتا سورس گرید در این گونه موارد درست نیست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: خروجی گرفتن اکسل از سی شارپ 2008 ( ویژوال 2008 )

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    این نمونه اطلاعات گرید رو می بره . فکر کنم ایشون مثل من نیازشون به ارسال خود گرید باشه یعنی اگر کاربر گروه بندی یا فیلتر کرد به همون حالت بره . من مشکلی با ورژن دات نت ندارم .
    دوست عزیز این نمونه اطلاعات DataTable رو به اکسل انتقال میده.
    یک DataTable میتونه اطلاعات خودشو به DataGridView انتقال بده یا اینکه اطلاعات DataGridView رو درون خودش قرار بده.
    شما حتی اگه یک DataGridView رو روی فرم قرار بدید و به صورت دستی بهش ستون و ردیف اضافه کنید بدون بانک اطلاعاتی ، امکان تبدیل به DataTable هست.
    پس میتونید اطلاعات گرید رو به دیتا تیبل و از دیتاتیبل به اکسل نتقال بدید.

    public DataTable GetContentAsDataTable(bool IgnoreHideColumns = false)
    {
    try
    {
    if (dgv.ColumnCount == 0) return null;
    DataTable dtSource = new DataTable();
    foreach (DataGridViewColumn col in dgv.Columns)
    {
    if (IgnoreHideColumns & !col.Visible) continue;
    if (col.Name == string.Empty) continue;
    dtSource.Columns.Add(col.Name );
    dtSource.Columns[col.Name].Caption = col.HeaderText;
    }
    if (dtSource.Columns.Count == 0) return null;
    foreach (DataGridViewRow row in dgv.Rows)
    {
    DataRow drNewRow = dtSource.NewRow();
    foreach (DataColumn col in dtSource.Columns)
    {
    drNewRow[col.ColumnName] = row.Cells[col.ColumnName].Value;
    }
    dtSource.Rows.Add(drNewRow);
    }
    return dtSource;
    }
    catch { return null; }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خروجی گرفتن تکست از پایگاه داده ای در سی شارپ
    نوشته شده توسط sooren_66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 10:08 صبح
  2. سوال: اشکال خروجی گرفتن در کریستال ریپورت از سی شارپ
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 21:30 عصر
  3. استفاده از توابع اکسل در سی شارپ
    نوشته شده توسط hamed jalili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 21:51 عصر
  4. انتقال اطلاعات از سی شارپ به اکسل
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 11:11 صبح
  5. سوال: مشکل در خروجی گرفتن اکسل از برنامه
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •