نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

  1. #1

    مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    با سلام اساتید محترم
    من یک صفحه دارم

    private void FrFarakhani_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Timer timer = new Timer();
    timer.Interval = (10 * 1000); // 10 secs
    //timer.Tick += new EventHandler(timer_Tick);
    timer.Start();


    }


    private void Grid()
    {


    // db.Dispose();
    //FrFarakhani_Load(null,null);
    radgridfarakhani.DataSource = null;
    radgridfarakhani.Rows.Clear();
    string d1 = null, d2;
    d1 = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd");

    var list = db.tbParvande.Where(i => i.DateSave == d1).ToList();


    //radgridPaziresh.DataSource = list;


    foreach (var row in list)
    {


    radgridfarakhani.Rows.Add(row.IDParvande, row.NameSick, row.Doctor_Name, row.Type_Amal, row.Typepic,
    row.SendType, row.SendTo, row.Azmayesh, row.Vaziyat, row.Tozihat, row.TimeIn, row.EndTime);




    }
    lblcuntsik.Text = radgridfarakhani.RowCount.ToString();

    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {

    FrFarakhani_Load(null,null);
    Grid();
    }






    مشکلم اینجاست که اگه این فرم که داخلش radgridview داره باز هست من تغییری در دیتا بیس می دم این تغییرات در جدول اعمال نمی شود ولی اگه این فرم بسته بشه و دوباره باز بشه اطلاعات درست می شه می شه راهنماییم کنید برای زمانی که فرم باز هست بشه اطلاعات رو رفرش کرد؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    استفاده از تایمر درست نیست. هر زمانی تغییری داده شد، اطلاعات رو دریافت کنید.

  3. #3

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    استفاده از تایمر درست نیست. هر زمانی تغییری داده شد، اطلاعات رو دریافت کنید.
    میشه توضیح بدین

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    تایمر رو حذف کنید. حالا در جایی که تغییری مانند درج، آپدیت و حذف از دیتابیس دارید، متد Grid را فراخوانی کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    تایمر رو حذف کنید. حالا در جایی که تغییری مانند درج، آپدیت و حذف از دیتابیس دارید، متد Grid را فراخوانی کنید.
    فراخوانی می کنم ولی اطلاعات بروز نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    radgridfarakhani رو هم رفرش کنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    radgridfarakhani رو هم رفرش کنید
    مشکل اینجاست list بروز رسالنی نمیشه یعنی کوئری list بروز نمی شود

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در رفرش کردن اطلاعات


    private void Grid()
    {
    d1 = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd");
    radgridfarakhani.DataSource = db.tbParvande.Where(i => i.DateSave == d1).ToList();
    lblcuntsik.Text = radgridfarakhani.RowCount.ToString();
    }


    private void form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Grid();
    }
    private void btnSave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //insert new record code
    //....


    //refreh datagrid
    Grid();
    }
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در بایند کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 23:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 11:03 صبح
  3. مشکل در فیلتر کردن اطلاعات بانک اکسز
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 22:33 عصر
  4. مشکل در وارد کردن اطلاعات در DataGridView.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر
  5. مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس!
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 00:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •