نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این ارور چیه

  1. #1

    این ارور چیه

    سلام تو این صفحهه یه تقویم شمسی داره که یه خصوصیت داره به اسم onclientselect که من اون رو برابر cal_click() قرار دادم ولی با این ارور مواجه می شم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.png‏ (58.9 کیلوبایت, 23 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: این ارور چیه

    سلام. نحوه استفاده از تقویم فارسی در این سایت توضیح داده شده. میتونی استفاده کنی.


    همچنین سوالات تخصصی در حوزه طراحی سایت با asp.net رو میتونی از کارشناسان این سایت بپرسی.

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: این ارور چیه

    cal_click تعریف نشده توی کدات

  4. #4

    نقل قول: این ارور چیه

    به این سایت یه سر بزن : http://hasheminezhad.com/jqdatepicker

تاپیک های مشابه

  1. علت این ارور چیه و چطوری رفعش کنم؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1390, 13:38 عصر
  2. علت این ارور چیه ؟
    نوشته شده توسط Elmira1987 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 22:47 عصر
  3. مبتدی: اين ارور چيه ؟
    نوشته شده توسط super_sonic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 11:36 صبح
  4. این ارور چیه ؟
    نوشته شده توسط aminvb در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 16:06 عصر
  5. می دونین این ارور چیه ؟ database object
    نوشته شده توسط NeverFade62 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 13:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •