نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خارج نشدن از حلقه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    خارج نشدن از حلقه

    سلام دوستان

    من میخواستم هر داده ای که در لیست باکس وارد میکنم قبلش چک کنم که آیا این داخل لیست باکس وجود داره یا نه.

    برای اینکه چک کنم داده در لیست باکس وجود داره از دستور زیر استفاده کردم که ردیف متناظرش در لیست باکس دوم 2 برابر شود.


     for (int r = 0; r <= listBox1.Items.Count - 1; r++)            {


    if (textBox1.Text == listBox1.Items[r].ToString())


    {
    //تکراری هست


    int m = Convert.ToInt32(listBox2.Items[r]);


    listBox2.Items[r] = m * 2;

    return;



    }


    }


    این دستور به درستی کار میکنه.

    خب حالا من میخواستم برررسی کنم که اگر داده در لیست باکس نبود با مقدار 1 اضافه شود.برای همین دستور زیر رو نوشتم. ولی این دستور چند بار اون داده رو وارد میکنه. به نظرتون مشکل کجاست؟
      for (int r = 0; r <= listBox1.Items.Count - 1; r++)            {


    if (textBox1.Text == listBox1.Items[r].ToString())


    {
    //تکراری هست


    int m = Convert.ToInt32(listBox2.Items[r]);


    listBox2.Items[r] = m * 2;

    return;



    }
    else
    {


    //تکراری نیست
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    listBox2.Items.Add("1");
    return;
    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: خارج نشدن از حلقه

    سلام.
    من کدتون رو چک کردم یک بار وارد میکرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: خارج نشدن از حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    سلام.
    من کدتون رو چک کردم یک بار وارد میکرد.
    درود

    خب برای مثال شما اسم میلاد رو وارد کن...بعد دوباره روی باتن کلیک کن....میبنی که به جای اینکه مقدارشو 2 برابر کنه دوباره میلاد رو اضافه میکنه!!!! من نمیخوام اینطوری بشه.


    من اومدم اینطور نوشتم...الان درست شده دستوراتم و به اون چیزی که میخواستم رسیدم...ولی به نظرتون جور دیگری هم میشد اینو نوشت؟

      string vaz ="";

    for (int r = 0; r <= listBox1.Items.Count - 1; r++)
    {
    if (textBox1.Text == listBox1.Items[r].ToString())
    {
    int m = Convert.ToInt32(listBox2.Items[r]);
    listBox2.Items[r] = m * 2;


    //تکراری هست
    vaz = "yes";
    }
    }


    //تکراری نیست
    if (vaz=="")


    {
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    listBox2.Items.Add("1");
    }
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : جمعه 26 خرداد 1396 در 05:18 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: خارج نشدن از حلقه

    روش های متفاوتی هست.
    کدخودتون هم خوبه اما به شرطی که نوع vaz به bool تغییر پیداکنه
    این روش هم میشه

    for(int i=0;i<= listBox1.Items.Count - 1;i++)
    {
    if(textBox1.Text==listBox1.Items[i].ToString())
    {

    int m= Convert.ToInt32(listBox2.Items[i].ToString());
    listBox2.Items[i] = m * 2;
    return;
    }
    }
    listBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    listBox2.Items.Add("1");


    دوست دارم یه راهنمایی کنم در مورد کدنویسی امیدوارم که ب فال نیک بگیرید و یه موقع سوءتفاهمی پیش نیاد.
    سعی کنید ک نامگداری هاتون رو با توجه به کاربرد کنترل و آبجکت انجام دهید.
    نام گذاری پیشفرض کنترل ها ظاهر خوبی به کدنویسیتون نمیده و بعدا برای بروزرسانی به مشکل برمیخورید. حتی سعی کنید گه پروژه تستی هم باز میکنید نمگذاری اصولی انجام بدید. اولش یخورده زمان میبره ولی بعد ک عادت کردید دیگه راحت میشید.

تاپیک های مشابه

  1. خارج نشدن از برنامه
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 11:58 صبح
  2. مبتدی: خارج نشدن از فیلد به صورت شرطی
    نوشته شده توسط فردان فردان در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 09:51 صبح
  3. خارج شدن از حلقه
    نوشته شده توسط delasaee در بخش VB.NET
    پاسخ: 32
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 17:39 عصر
  4. خارج نشدن از تکست
    نوشته شده توسط karmand در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 12:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •