نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تشخیص کلید فشرده شده روی کیبورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    تشخیص کلید فشرده شده روی کیبورد

    با سلام خدمت همه دوستان عزیز .

    قبل از اینکه سوالم رو بپرسم این توضیح رو بدم که در مورد سوالم خیلی جستجو کردم اما موفق به رفع مشکلم نشدم و این تاپیک رو ایجاد کردم .

    سوالم اینه که چطور میشه تشخیص داد که کلید ENTER فشرده شده روی کیبرد جزو کلیدهای ماشین حساب است یا نه ؟

    خب این سوال در تاپیک زیر جواب داده شده :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1742707

    البته تاپیک فوق درست عمل می کنه ولی نه زمانی که فکوس شما روی مثلاً یه MEMO قرار داشته باشه !!!!

    دقیقاً مشکل من الان همینه که میخوام وقتی فکوس من روی MEMO هست اگر کلید ENTER از مجموعه کلیدهای ماشین حساب کیبرد فشرده شد فکوس رو از MEMO به OBJECT بعدی روی فرم انتقال بدم و اگر کلید ENTER اصلی فشرده شد همون اتفاق عادی افزوده شدن خط به ممو انجام بشه .

    ممنون از دوستان .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: تشخیص کلید فشرده شده روی کیبورد

    با سلام مجدد ، جواب سوالمو پیدا کردم و جوابش رو هم میذارم شاید به درد کسی بخوره

    uses
    StdCtrls;

    type
    TMemo = class(StdCtrls.TMemo)
    private
    procedure WMKeyDown(var Message: TWMKeyDown); message WM_KEYDOWN;
    end;

    TForm1 = class(TForm)
    Memo1: TMemo;
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;

    var
    Form1: TForm1;

    implementation

    {$R *.DFM}

    const
    KD_IS_EXTENDED = 1 shl 24;

    procedure TMemo.WMKeyDown(var Message: TWMKeyDown);
    begin
    if (Message.CharCode=VK_RETURN) And ((KD_IS_EXTENDED and Message.KeyData) <> 0) Then
    begin
    عملیات مورد نظرتون
    Exit;
    end;
    inherited;
    end;


    فکر نمیکردم انقدر راحت باشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص کلید فشرده شده وقتی که فوکوس بر روی فرم نیست
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 10:08 صبح
  2. سوال: تشخیص کلید فشرده شده خارج از برنامه
    نوشته شده توسط PERFORIN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 02 فروردین 1388, 16:54 عصر
  3. سوال: تشخیص کلید فشرده شده خارج از برنامه
    نوشته شده توسط ab_ba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 10:11 صبح
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 15:39 عصر
  5. تشخیص کلید فشرده شده (Arrow key)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •