نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط سریال برقرار کردن با پوز بانکی توسط AVR

  1. #1

    ارتباط سریال برقرار کردن با پوز بانکی توسط AVR

    سلام مهندسین گرامی

    بنده می خوام با دستگاه های کارت خوان که در فروشگاهها جهت دریافت وجه با کارت عابر بانک هستن با AVR باهاشون ارتباط برقرار کنم . دوستان اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم .
    من میخوام بعد از گرفتن رمز کاربری مبلغی که دستی وارد میشه رو ازطریق برنامه ای که برای AVRv نوشتم وارد کنم .
    با تشکر . . .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار stahad1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    180

    نقل قول: ارتباط سریال برقرار کردن با پوز بانکی توسط AVR

    نمیدونم از چ میکروی میخای استفاده کنی
    ولی اگه ATMEGA استفاده میکنی باید از UART استفاده کنی البته یه مبدل هم میخای که کابل RS232 رو به TTLتبدیل کنه تا بتونی براش دیتا بفرستی
    یادت باشه RX را به DX و برعکس وصل کنی یکی ازدوستان دقیقا این کار رو کرده ببینم کدشو میده براتون بفرستم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارتباط برقرار کردن با sql server
    نوشته شده توسط ak.royan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 08:55 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 23:14 عصر
  3. ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله (vb,asp.net 2.0)
    نوشته شده توسط saeed_zarei1847 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 17:27 عصر
  4. سوال: ارتباط برقرار كردن با پايگاه داده به وسيله(vb,asp.net 2.0)
    نوشته شده توسط saeed_zarei1847 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •