نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

  1. #1

    وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    سلام وقت بخیر
    دوستان عزیز نیاز دارم داده های یک جدول اکسل رو در دو جدول اکسس بیارم که یک فیلد که بعنوان کلیدواژه و ارتباط بین این دو جدول هست در هر دو جدول مشترک است برای جدول اول مشکلی نیست و داده ها بصورت صحیح ایمپورت میشن ولی برای ایمپورت در جدول دوم مشکل دارم من از این کد استفاده کردم

    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, , "student_info", CurrentProject.Path & "\student_info_all.xlsx", True, "b1:p6"



    برای جدول دوم هم از این کد

    DoCmd.TransferSpreadsheet acImport, , "student_info", CurrentProject.Path & "\student_info_all.xlsx", True, "q1:ad6"

    مشکلم اینجاست که نمیدونم چطور ادرس فیلد مشترک بین دو جدول که b هست رو اخر کداضافه کنم
    ممنون میشم لطف کنید و کمک کنید یا اگر کد دیگری بلدید بهم بدید فایل نمونه هم ضمیمه هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    سلام

    اگر بتونید یه کد بهم بدید که تک تک داده هایی که نامشاون در فایل اکسل و تیبل اکسس دقیقا مثل همه رو کپی کنه بهتره چون ممکنه ترتیب داده ها در فایل اکسل جابجا بشه

    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    1- چه لزومی هست یک جدول به دو بخش تقسیم بشه و بینشون رابطه برقرار کرد؟

    2- وقتی از transferspreadsheet استفاده میکنین کنترلی روی انتخاب ستونها بصورت گسسته ندارین - فقط یک محدوده پیوسته میتونین بهش معرفی کنین.
    یعنی با این روش به خواسته تون نمیرسین مگر اینکه فیلد کد ملی از ستون b به ستون p جابجا بشه و برای جدول دوم محدوده رو بصورت p1:ad6 تعریف کنین.
    کلا کار تمیزی نیست!

    راه های ساده تری هست:
    3- کل sheet رو یکجا ایمپورت کنین. بعد میتونین دستی یا با کد دو جدول از روش بسازین و همین هم از چند روش شدنی هست.

    4- شیت اکسل رو بعنوان بعنوان linked table معرفی کنین. دیگه همه جوره دستتون برای هر کاری بازه.


    اگر بتونید یه کد بهم بدید که تک تک داده هایی که نامشاون در فایل اکسل و تیبل اکسس دقیقا مثل همه رو کپی کنه
    راستش شدنی هست (کانکشن بسازین و به فایل اکسل وصل بشین و بعد هر جور خواستین select کنین) ولی پیشنهاد نمیکنم چون هیچ مزیتی نسبت روش 4 نداره

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    ....................
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : چهارشنبه 31 خرداد 1396 در 01:31 صبح

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    سلام مجدد

    فایل ضمیمه رو ببینید لطفا
    یه کد میخوام بجای کوئری اپند اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم دوستان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Dim StrFilt As String
    Const FIELDS1 As String = "codmeli,shomaredaneshamuz,name,famil,namepedar,sh oghlepedar,jensiatcod,taahhol,tarikhetavallod,tel, mobile,mobilesarparast,adres,codeposti,email"
    Const FIELDS2 As String = "codmeli,coddoreh,shomareozviat,codreshteyetahsili ,codmaghtayetahsili,amoozeshgah,moaddel,savabeq,co draveshsabtnam,takmilsabtnam,codmasulsabtnam,timet akmilsabtnam,tariktakmilsabtnam,tozihat,tarikheeng heza"
    Private Sub Command19_Click()
    CurrentDb.Execute "INSERT INTO student_info (" + FIELDS1 + ") SELECT " + FIELDS1 + " FROM student_info_all"
    CurrentDb.Execute "INSERT INTO student_info2 (" + FIELDS2 + ") SELECT " + FIELDS2 + " FROM student_info_all"
    End Sub

  7. #7

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    سلام
    میدونم برا تشکر باید کلید تشکر رو بزنم ولی ..
    خداخیرت بده خیلی ممنون همونطور که گفتم این برنامه برا خیریه است و یه کمک بزرگی بمن و مجموعه کردید و شماهم در خیرش شریکید انشالا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: وارد کردن داده های یک جدول اکسل در دو جدول اکسس

    خوشحالم نتیجه گرفتین
    موفق باشین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی جستجوی اتومات داده های یک فایل اکسل در وبسایت و استخراج جواب در فایل اکسل
    نوشته شده توسط hm8212000 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 اسفند 1395, 09:13 صبح
  2. ساخت Trigger یا عملی مشابه برای وارد کردن داده خاص یک جدول به جدول دیگر !
    نوشته شده توسط mf.designing در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 13:19 عصر
  3. سوال: نحوه وارد كردن اطلاعات كلي يك فايل اكسل در اكسس
    نوشته شده توسط ash_Elfَ در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1392, 16:59 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 21:50 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 12:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •