نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دانلود با قابلیت resume

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    دانلود با قابلیت resume

    یه پروژه ای دارم که کاربر باید ثبت نام کنه اکانت مدت دار بخره و بعد میتونه موزیک دانلود کنه .
    موزیک ها روی یه سرور دیگه هستن و فقط ادرس هاشون تو این پروژ] استفاده میشه
    چون موزیک ها پولی هستن کاربر نباید ادرس ها رو هم ببینه
    در نتیجه من فایلها رو با تا بع freed میخونم هدر های صفحه رو تنظیم میکنم و فایل برای دانلودد اماده میشه
    ولی مشکل اینه که دانلود قطع و وصل میشه
    خودش میره از اول شروع میکنه به دانلود یا فایلی که دانلود میشه پخش نمیشه
    اگر کسی تجربه این مدل کارهارو داره راهنمائی کنه ممنون میشم





    $CI =& get_instance();
    $CI->load->helper('func');
    if($fileData !== false){
    $timeexpire = $fileData['time'];
    $now = time();
    $file = '';
    if($timeexpire < $now){
    redirect('download/time/2');
    }else{
    $url = str_replace(" ","%20",$fileData['url']);
    $fileinfo = pathinfo($url);
    $mimType= ($fileinfo['extension'] == 'mp3') ? 'audio/mpeg' : 'txt';//set mime type to mp3
    $fileSize = curl_get_file_size($url);//get file size with curl
    $size= $fileSize;
    //$fileSize= formatSizeUnits($fileSize);//convert byte to MB for file size
    $foundCode = existfile($url);//check exists file or not and return 400 or 200
    if($foundCode == 200){
    $handel = @fopen($url,'r');
    }else{
    redirect(base_url().'track/faild');
    }
    $begin = 1;
    $end = $fileSize ;
    $fileName = basename($url);
    if (isset($_SERVER['HTTP_RANGE'])){
    if (preg_match('/bytes=\h*(\d+)-(\d*)[\D.*]?/i', $_SERVER['HTTP_RANGE'], $matches))
    {
    $begin = intval($matches[1]);
    if (!empty($matches[2]))
    {
    $end = intval($matches[2]);
    }
    }
    }
    if (isset($_SERVER['HTTP_RANGE']))
    {
    header('HTTP/1.1 206 Partial Content');
    }
    else
    {
    header('HTTP/1.1 200 OK');
    }

    header("Content-Type: $mimType");
    header('Cache-Control: public, must-revalidate, max-age=2000');
    header('Accept-Ranges: bytes');
    header('Content-Length:' . (($end - $begin) + 1));
    if (isset($_SERVER['HTTP_RANGE']))
    {
    header("Content-Range: bytes $begin-$end/$size");
    }
    header("Content-Disposition: attachment; filename=$fileName");
    header("Content-Transfer-Encoding: binary");
    $cur = 1;
    if($handel != NULL){
    fseek($handel,2000,$cur);
    while(!feof($handel) && $cur <= $end)
    {
    print fread($handel, $cur);
    $cur += 2000;
    }
    }else{
    redirect(base_url()."track/faild");
    }
    }
    }









  2. #2

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    سلام
    کدایگنایتر خودش یه helper برای دانلود فایل داره.
    force_download();

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    ازش استفادهمیکنم یه فایل 41 بایتی برای دانلود میاره
    ضمن اینکه نباید اردس دانلود رو نشون بده ولی نشون میده

  4. #4

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    شما باید یه کنترلر درست کنی مثلا download/index بعد توش این helper و بزاری و آدرس فایل و توش فراخوانی کنی
    برای لینک دانلود به کاربر آدرس کنترلر و بدی . اینجوری آدرس فایل و به کاربر نشون نمیده

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    بله میدونم ولی فایلو 40 بایت نمای میده دانلود درست انجام نمیشه

  6. #6

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    نقل قول نوشته شده توسط web-programmer مشاهده تاپیک
    بله میدونم ولی فایلو 40 بایت نمای میده دانلود درست انجام نمیشه
    از جدیدترین نسخه فریم ورک استفاده کن , و مطمئن شو آدرس فایل درسته که تو پارامتر اول بهش ارسال میکنی

    force_download('path-of-file.jpg');

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    5

    نقل قول: دانلود با قابلیت resume

    اخرین نسخه رو استفاده کردم و ادرس ها هم درسته همرو تست کردم

تاپیک های مشابه

  1. دانلود با قابلیت resume
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 18:41 عصر
  2. دانلود فایل با قابلیت Resume
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1391, 02:57 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 02:41 صبح
  4. دانلود با قابلیت Resume
    نوشته شده توسط dll1024 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 01:26 صبح
  5. سوال: ارسال درخواست دانلود به php با قابلیت Resume
    نوشته شده توسط pckiller در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 17:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •