نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار با آرایه ها

  1. #1

    کار با آرایه ها

    سلام

    من یه combo box دارم که نام کالا رو از دیتابیس میگیره و لیست میکنه این هم کدش :

     ComboBox2.Items.Clear()

    If Connection.State = ConnectionState.Closed Then Connection.Open()
    ad = New SqlDataAdapter("Select name From tblkala", Connection)


    ds = New DataSet
    ad.Fill(ds)


    For i As Integer = 0 To ds.Tables(0).Rows.Count - 1
    Application.DoEvents()
    ComboBox2.Items.Add(ds.Tables(0).Rows(i)(1))
    Next i
    ComboBox2.DataSource = ds.Tables("tblkala")
    Connection.Close()


    حالا میخوام آیدی کالای انتخاب شده از combo box رو توی یه label نمایش بدم

    لطفا راهنمایی بفرمایید باید چیکار کنم ؟
    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله elham.saedi2014 : دوشنبه 29 خرداد 1396 در 10:09 صبح

  2. #2

    نقل قول: کار با آرایه ها

    ممنون میشم استاتید سایت کمک کنند

    خیلی عججله دارم

    باتشکر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi.m.sh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    personal computer
    پست
    43

    نقل قول: کار با آرایه ها

    سلام
    ID کالا داخل همون جدول وجود داره یا باید از جدول دیگه ای خوانده بشه ؟

  4. #4

    نقل قول: کار با آرایه ها

    داخل همون جدول وجود داره

  5. #5

    نقل قول: کار با آرایه ها

    سلام

    واقعا اینقدر سوال من سخته که کسی نمیتونه جوابشو بده ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mahdi.m.sh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    personal computer
    پست
    43

    نقل قول: کار با آرایه ها

    سلام
    یه برنامه گذاشتم ، نگاه کنید .
    اگر سوالی بود بپرسید.

    SelectID.rar

  7. #7

    نقل قول: کار با آرایه ها

    سلام واقعا ممنونم خیلی لطف کردید .

    سلام
    یه برنامه گذاشتم ، نگاه کنید .
    اگر سوالی بود بپرسید.

    SelectID.rar
    اما این کد یه مشکل داره ، اگه دوتا نام تکرار ذخیره شده باشه و آیدی ها متفاوت به مشکل بر میخوره .

    من فکر میکنم برا اساس شماره اندیس هر item باید id ها توی یه آرایه ریخته بشه و جستجو بشه اما نمیدونم چطور باید انجامش بدم .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کار با آرایه ها

    نقل قول نوشته شده توسط elham.saedi2014 مشاهده تاپیک
    سلام

    واقعا اینقدر سوال من سخته که کسی نمیتونه جوابشو بده ؟
    نه اتفاقا راحت هست جواب سوالتون...ولی جستجو میکردین به راحتی پیدا میشد.

    این دستور رو داخل کمبوباکس بزارید :

     Dim cmd As New OleDbCommand        connect.Close()
    connect.Open()
    cmd.CommandText = "select idnumber,name from tblkala WHERE name = '" + ComboBox1.Text + "' "
    cmd.Connection = connect
    Dim da As OleDbDataReader = cmd.ExecuteReader
    If da.Read = True Then
    Label1.Text = da.Item(0).ToString


    connect.Close()
    Exit Sub
    End If


    راستی دستور نمایش در کموباکس رو اینطور هم میتونی بنویسی
     connect.Open()

    strsql = "select name from tblkala "


    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)


    da.Fill(ds, "tblkala")






    ComboBox1.DataSource = ds.Tables("tblkala")
    ComboBox1.DisplayMember = "name"


    connect.Close()



    درمورد خواندن id با دستوری که نوشتیم هربار از دیتابیس بخونه و بهت بده....نظرم اینه وقتی درکموباکس اول نام ها رو لود میکنی همزمان در کمبوباکس دوم هم ایدیها رو لود کنی.....اینطوری دیگه کل ایدیهارو داری و هنگام نمایش از کمبوباکس 2 میتونی نمایش بدی

تاپیک های مشابه

  1. کار با آرایه ها
    نوشته شده توسط 1485159 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 17:05 عصر
  2. سوال: کار با آرایه ها
    نوشته شده توسط Nice Ro$e در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 22:54 عصر
  3. سوال: کار با آرایه ها
    نوشته شده توسط agamin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 09:26 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1382, 22:04 عصر
  5. کار با آرایه ها
    نوشته شده توسط sayana در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 09:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •