نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

  1. #1

    کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

    با سلام
    چطور و با چه دستوری می توان فعال بودن یک برنامه در processes ها سیستم را کنترل کرد و پیغام مناسب داد . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

    البته من منظورتو از فعال بودن نفهمیدم، اما با کد زیر میتونی کنترل کنی که برنامه ای درحال اجراست یا نع
                System.Diagnostics.Process[] items = System.Diagnostics.Process.GetProcesses();
    foreach (System.Diagnostics.Process item in items)
    {
    listBox1.Items.Add(item.ProcessName);
    if (item.ProcessName == "calc")
    {
    //calculator is active
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

    ممنون و سپاسگزارم

  4. #4

    نقل قول: کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

    منظور من این بود که بعنوان مثال در صورت فعال بودن یک برنامه مثلا calc پیغام داده شود برنامه ماشین حساب در حال فعالیت می باشد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: کنترل فعال بودن یک برنامه در processe ها در #c

    خوب مشکل کد دوستمون چپیه؟؟ شما تو بخش کامنتی که گذاشتن کد هایی که دوست دارین مثلا مسیج باکس یا هر چیزی که دوست دارید رو بزنید.

تاپیک های مشابه

  1. غیر منطقی بودن یک برنامه در پایتون
    نوشته شده توسط mehdi piton در بخش Python
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 04:55 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1392, 20:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 09:46 صبح
  4. اضافه کردن یک برنامه در برنامه دیگری و کنترل آن
    نوشته شده توسط حامی2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1384, 09:39 صبح
  5. کنترل خطاها در VB.NET در کل یک برنامه مدیریت message ها
    نوشته شده توسط majid_afra222 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1384, 13:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •