نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: sort کردن سطرهای یک دیتاگرید بر اساس 2 فیلد

  1. #1

    sort کردن سطرهای یک دیتاگرید بر اساس 2 فیلد

    سلام
    میشه جدول رو بر اساس 2 فیلد a ,b مرتب کرد؟
    یعنی مثلا اگه چند سطر مقدار فیلد a توشون یکی باشه ، اونها رو بر اساس فیلد b مرتب بکنه
    ممنون از توجهتون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: sort کردن سطرهای یک دیتاگرید بر اساس 2 فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط bashir_nashi مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه جدول رو بر اساس 2 فیلد a ,b مرتب کرد؟
    یعنی مثلا اگه چند سطر مقدار فیلد a توشون یکی باشه ، اونها رو بر اساس فیلد b مرتب بکنه
    ممنون از توجهتون
    یک مثال واضح تر بیان کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

  3. #3

    نقل قول: sort کردن سطرهای یک دیتاگرید بر اساس 2 فیلد

    order by item1,item2

  4. #4

    نقل قول: sort کردن سطرهای یک دیتاگرید بر اساس 2 فیلد

    ممنون از اینکه وقت گذاشتین
    فرض کنید جدول لیست یه سری فاکتور هستش که دو فیلد تاریخ و نام مشتری توش هست
    حالا ما تو جدول می خواهیم فاکتور ها بر اساس تاریخ مرتب باشن که مشکلی نیست . حال اگر چند فاکتور با یک تاریخ وجود داشته باشه می خواهیم بر اساس نام مشتری مرتب بشن که نمیدونم باید چطور این کار رو انجام بدم
    یعنی جدول به صورت زیر دیده بشه :
    تاریخ نام مشتری
    12/3 ق
    14/3 ب
    14/3 ص
    14/3 ن
    15/3 س
    فاکتورهای تاریخ 14/3 بر اساس نام مشتری مرتب هستند
    من با این کد مرتب سازی DataGridView رو انجام میدم :
    Dim d As New DataGridViewColumn
    d = DG.Columns(2)
    DG.Sort(d, System.ComponentModel.ListSortDirection.Ascending)

    .......

    حسین عزیز در مورد چیزی که نوشتید بیشتر توضیح میدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن شماره سطر دیتاگرید بر اساس یک شرط
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 17:59 عصر
  2. کم کردن تایمر یک سایت بر اساس جاوا اسکریپت؟
    نوشته شده توسط upload در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 مهر 1389, 14:24 عصر
  3. مبتدی: چگونگی پر کردن آیتمهای یک Combox بر اساس داده های موجود در بانک
    نوشته شده توسط payam.mehrabi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1389, 15:29 عصر
  4. سوال: مرتب کردن اطلاعات یک جدول بر اساس یک فیلد
    نوشته شده توسط fire.angle در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 13:32 عصر
  5. فیلتر کردن اطلاعات یک فرم بر اساس فرم دیگر
    نوشته شده توسط ali190 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 07:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •