نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در دانلود فایل از سرور

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    Question اشکال در دانلود فایل از سرور

    سلام خدمت دوستان

    من دارم رو یه نرم افزار کار میکنم که نیاز دارم فایل هایی رو روی سرور آپلود و بعد در مواقع لزوم اونها رو دانلود کنم.

    ولی هر هاست رایگانی که میگیرم آزمایش کنم بعد از این که فایل رو از طریق FTP آپلود میکنم بعد از دانلود کردن فایل بوسیله نرم افزار فایل باز نمیشه و در صورت txt بودن فرمت فایل نوشته زیر تو فایل نوشته شده.

    کد HTML:
    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b=toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=toNumbers("aad5871bfda37a649749801d86b2d35e");document.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b))+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://astonishment.gigfa.com/htdocs/1.txt?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>
    در ضمن در صورت آپلود فایل تو سرویس دهنده های رایگان آپلود فایل، بعد از دانلود فایل صحیح دانلود میشه.

    اگه امکانش هست راهنمایی کنید.

    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: اشکال در دانلود فایل از سرور

    اگر میدونید لطفا پاسخ بدین واجبه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: اشکال در دانلود فایل از سرور

    نقل قول نوشته شده توسط araz.davari مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان

    من دارم رو یه نرم افزار کار میکنم که نیاز دارم فایل هایی رو روی سرور آپلود و بعد در مواقع لزوم اونها رو دانلود کنم.

    ولی هر هاست رایگانی که میگیرم آزمایش کنم بعد از این که فایل رو از طریق FTP آپلود میکنم بعد از دانلود کردن فایل بوسیله نرم افزار فایل باز نمیشه و در صورت txt بودن فرمت فایل نوشته زیر تو فایل نوشته شده.

    کد HTML:
    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b=toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=toNumbers("aad5871bfda37a649749801d86b2d35e");document.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b))+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://astonishment.gigfa.com/htdocs/1.txt?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>
    در ضمن در صورت آپلود فایل تو سرویس دهنده های رایگان آپلود فایل، بعد از دانلود فایل صحیح دانلود میشه.

    اگه امکانش هست راهنمایی کنید.

    ممنون
    شما کدهای برنامه رو اینجا قرار بدین تا دوستان برسی کنن و مشکل رو پیدا کنن.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود فایل از بانک
    نوشته شده توسط M.Nadiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 10:53 صبح
  2. سوال: مشکل در دانلود فایل از روی هاست
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 12:30 عصر
  3. اشکال در ارسال فایل به سرور
    نوشته شده توسط m110_110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 17:24 عصر
  4. آپلود و دانلود فایل از سرور با استفاده از ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط مبین رنجبر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •