نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لیست نشدن نوشته های txt

  1. #1

    لیست نشدن نوشته های txt

    سلام دوستان
    من یک فایل txt را از بصورت لیست نوشتم و روی سایت آپلو کردم. حالا وقتی اون فایل را توی text فراخوانی میکنم به صورت لیست نمیاد. چکار کنم بصورت لیست بیاد ؟؟؟
    عکش ضمیمه رو ببینید لطفا
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: لیست نشدن نوشته های txt

    نمونه کدی که استفاده کردی چی هست .

  3. #3

    نقل قول: لیست نشدن نوشته های txt

    Private Declare Function InternetOpen Lib "wininet.dll" Alias "InternetOpenA" (ByVal sAgent As String, ByVal lAccessType As Long, ByVal sProxyName As String, ByVal sProxyBypass As String, ByVal lFlags As Long) As Long

    Private Declare Function InternetOpenUrl Lib "wininet.dll" Alias "InternetOpenUrlA" (ByVal hInternetSession As Long, ByVal sURL As String, ByVal sHeaders As String, ByVal lHeadersLength As Long, ByVal lFlags As Long, ByVal lContext As Long) As Long

    Private Declare Function InternetReadFile Lib "wininet.dll" (ByVal hFile As Long, ByVal sBuffer As String, ByVal lNumBytesToRead As Long, lNumberOfBytesRead As Long) As Integer

    Private Declare Function InternetCloseHandle Lib "wininet.dll" (ByVal hInet As Long) As Integer

    Private Const IF_FROM_CACHE = &H1000000

    Private Const IF_MAKE_PERSISTENT = &H2000000

    Private Const IF_NO_CACHE_WRITE = &H4000000

    Private Const BUFFER_LEN = 256

    Public Function GetUrlSource(sURL As String) As String

    Dim sBuffer As String * BUFFER_LEN, iResult As Integer, sData As String

    Dim hInternet As Long, hSession As Long, lReturn As Long

    hSession = InternetOpen("vb wininet", 1, vbNullString, vbNullString, 0)

    If hSession Then hInternet = InternetOpenUrl(hSession, sURL, vbNullString, 0, IF_NO_CACHE_WRITE, 0)

    If hInternet Then

    iResult = InternetReadFile(hInternet, sBuffer, BUFFER_LEN, lReturn)

    sData = sBuffer

    Do While lReturn <> 0

    iResult = InternetReadFile(hInternet, sBuffer, BUFFER_LEN, lReturn)

    sData = sData + Mid(sBuffer, 1, lReturn)

    Loop

    End If

    iResult = InternetCloseHandle(hInternet)

    GetUrlSource = sData

    End Function




    -------------------------------
    Dim s As Variant

    s = GetUrlSource("http://dl.artavil.ir/7zgtv0b05prys04avf4403qyceiqrj1497918196.txt")

    Text1.Text = s

  4. #4

    نقل قول: لیست نشدن نوشته های txt

    سلام

        Dim s As Variant

    s = GetUrlSource("http://dl.artavil.ir/7zgtv0b05prys04avf4403qyceiqrj1497918196.txt")

    s = Replace(s, vbLf, vbCrLf)


    Text1 = s


    خاصیت MutiLine تکست باکس هم باید True باشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

تاپیک های مشابه

  1. انتقال نوشته های txt به text بصورت تک تک
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 23:21 عصر
  2. سوال: لیست نوشته های یوزر لاگین شده
    نوشته شده توسط hashem64 در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 09:12 صبح
  3. اجرا نشدن پروژه های نوشته شده در VS2008 در VS2010
    نوشته شده توسط asghar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 21:24 عصر
  4. سوال: اجرا نشدن برنامه های نوشته شده در visual studio.net 2010
    نوشته شده توسط vb8334 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 16:58 عصر
  5. اجرا نشدن برنامه های نوشته شده با vb6 درویندوز 7
    نوشته شده توسط aliooali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •