نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گرفتن Screenshot از Desktop

  1. #1

    گرفتن Screenshot از Desktop

    سلام
    من کد زیر رو برای گرفتن Screenshot از Desktop پیدا کردم
    //Create a new bitmap.
    var bmpScreenshot = new Bitmap(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width,
    Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height,
    PixelFormat.Format32bppArgb);

    // Create a graphics object from the bitmap.
    var gfxScreenshot = Graphics.FromImage(bmpScreenshot);

    // Take the screenshot from the upper left corner to the right bottom corner.
    gfxScreenshot.CopyFromScreen(Screen.PrimaryScreen. Bounds.X,
    Screen.PrimaryScreen.Bounds.Y,
    0,
    0,
    Screen.PrimaryScreen.Bounds.Size,
    CopyPixelOperation.SourceCopy);

    // Save the screenshot to the specified path that the user has chosen.
    bmpScreenshot.Save("Screenshot" + x.ToString() + ".png", ImageFormat.Png);

    کد بالا خوب کار میکنه فقط یک جا به مشکل می خوره
    اونم زمانی است که نیاز است که یک برنامه run as administrator اجرا بشه

    در این حالت Exception رخ میده، "The handle is invalid" و تصویری نمی گیره، مشکل رو باید چطوری رفع کنم؟

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 31 خرداد 1396 در 08:23 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: گرفتن Screenshot از Desktop

    من تو یکی از برنامه هام مجبور شدم برای مدیریت خطاها برای بخش شبکه که کارشناس شبکه ببینه از مانیتور جدا از مشخصاتی که میدم عکس هم بگیرم و این کد رو زدم و خوب کار میکنه :

    public static Bitmap PrintScreen()
    {
    Bitmap printscreen = new Bitmap(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);
    Graphics graphics = Graphics.FromImage(printscreen);
    graphics.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, printscreen.Size - (new Size()));
    return printscreen;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 31 خرداد 1396 در 08:23 صبح

  3. #3

    نقل قول: گرفتن Screenshot از Desktop

    کد ارائه شده بازم همون مشکل رو داره
    وقتی صفحه run as administrator میاد تصویر رو مشکلی ذخیره می کنه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: گرفتن Screenshot از Desktop

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi bg مشاهده تاپیک
    کد ارائه شده بازم همون مشکل رو داره
    وقتی صفحه run as administrator میاد تصویر رو مشکلی ذخیره می کنه
    سلام.
    اگر منظورتون پنجره های امنیتی مثل صفحه درخواست دسترسی UAC یا صفحه Sign in screen باشه که باید بگم این صفحات خارج از میط دسکتاپ هستند و به نوعی در یک session جداگانه از برنامه های دسکتاپ اجرا میشن و فکر می کنم فقط سرویس هایی که تحت سشن System اجرا میشن (مثل ویروس کش ها و ...) می تونن به این پنجره ها دسترسی داشته باشن.
    ولی اگر کلا وقتی نرم افزار run as admin میشه به پنجره های user دسترسی نداره، میتونید اون قسمت که وظیفه گرفتن screenshot رو داره توی یک برنامه کنسول جداگانه بنویسید و تحت User اجراش کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن screenshot از برنامه ها
    نوشته شده توسط omid_student در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 13:41 عصر
  2. گرفتن screenshot ( عکس ) یک صفحه از سایت با PHP
    نوشته شده توسط rezakho در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1390, 13:42 عصر
  3. برنامه برای گرفتن ScreenShot از سایتها
    نوشته شده توسط msakbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 20:21 عصر
  4. گرفتن عکس از صفحه desktop
    نوشته شده توسط mi_9469 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:30 صبح
  5. عکس گرفتن از Desktop
    نوشته شده توسط matrix_commandline در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 06:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •