نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خروجی از دیتابیس

  1. #1

    خروجی از دیتابیس

    با عرض سلام و خسته نباشید به تمام کاربران مبتدی و حرفه ای و سلام ویژه به استادان انجمن برنامه نویس
    من ی برنامه به زبان سی شارپ دارم که برای فرم لاگین و اطلاعاتی که ارسال و دریافت میشه از دیتابیس Sql Server استفاده کردم .
    حالا میخوام ی فایل نصبی بسازم از پروژه , چطوری از دیتابیس خروجی بگیرم و بریزم کنار برنامه به طوری که کاربر نیازی به نصب sql Server نداشته باشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خروجی از دیتابیس

    شما اگه دیتابیستون اس کیو ال هست و برنامتون تک کاربره هست حتما باید یک سرور اس کیو ال نصب کنید.
    شما میتونید نسخه کم حجم اکسپرس رو نصب و دیتابیستون رو اتچ کنید
    اگر هم برنامتون تحت شبکه هست .سرور اس کیو ال رو تو یکی از سیستم ها نصب میکنی و کانکشن استرینگ خودتونو تغییر میدین

  3. #3

    نقل قول: خروجی از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شما اگه دیتابیستون اس کیو ال هست و برنامتون تک کاربره هست حتما باید یک سرور اس کیو ال نصب کنید.
    شما میتونید نسخه کم حجم اکسپرس رو نصب و دیتابیستون رو اتچ کنید
    اگر هم برنامتون تحت شبکه هست .سرور اس کیو ال رو تو یکی از سیستم ها نصب میکنی و کانکشن استرینگ خودتونو تغییر میدین
    خیلی ممنون و یک سوال دیگه من روی سرور مجازی یا همون VPS قراره که دیتابیس رو اجرا کنم و توی کانکشن استرینگ دقیقا چطور باید ادرس سرور رو تعریف کنم و ایا یوزرنیم و پسورد ادمین سرور مجازی هم نیاز هست ؟
    بر فرض دیتابیس اسمش DB هست و ایپی وی پی اس هم 192.168.1.1 اگه میشه ی مثال بزنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خروجی از دیتابیس

    نه شما باید این مدلی کانکشنتون رو تعریف کنید

    SqlConnectionStringBuilder s = new SqlConnectionStringBuilder();
    s.DataSource = "آدرس سرور مجازیتون که اس کیو ال سرور روش نصب هست";
    s.InitialCatalog = "نام دیتابیستون";
    s.IntegratedSecurity = false;
    s.UserID = "نام کاربری بانک اطلاعاتیتون";
    s.Password = "رمز عبور بانک اطلاعاتیتون";
    cn = new SqlConnection(s.ConnectionString);
    cn.Open();




    میشد تو یک خط هم نوشت ولی من خودم عادت دارم اینمدلی بنویسم.

    البته بعد از نصب اس کیو ال باید بعضی موارد در صورت عدم ارتباط با دیتا بیس توسط برنامه ، چک شود. مثل تنظیمات شبکه اس کیو ال
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : چهارشنبه 31 خرداد 1396 در 12:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 23:41 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 اسفند 1392, 08:40 صبح
  3. سوال: نشان دادن خروجی از دیتابیس
    نوشته شده توسط M0TR!X در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 16:57 عصر
  4. سوال: نحوه خروجی از دیتابیس و مرتب سازی اعداد
    نوشته شده توسط sadeghkhafan در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 آذر 1391, 18:22 عصر
  5. سوال: مشکل در گرفتن خروجی از دیتابیس با ASP.NET
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 08:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •