نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سرعت لود اطلاعات از دیتابیس accdb اکسس نسبت به نسخه قدیم mdb

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    سرعت لود اطلاعات از دیتابیس accdb اکسس نسبت به نسخه قدیم mdb

    سلام دوستان

    من در یک دیتابیس حدود 3 هزار رکورد دارم که میخوام همشو یکجا در دیتاگرید نمایش بدم. (حالا کاری نداریم این همه رکورد را نباید نمایش داد یا تقسیم کرد.)


    مشکلی که وجود داره این هستش که اگر فرمت دیتابیس اکسس بصورت mdb باشه یعنی نسخه قدیمی ، در این حالت هنگام لود با سرعت خیلی زیادی اطلاعات وارد دیتاگرید میشوند.(در حدود 1 ثانیه)

    اما وقتی دیتابیس رو به نسخه جدیدتر اکسس یعنی accdb تغییر میدم و برنامه رو لود میکنم حدود 25 ثانیه زمان میبره تا اطلاعات وارد دیتاگرید شوند.


    به نظرتون دلیل کاهش سرعت در دیتابیس جدید چی هستش؟

     //کانکشن اکسس نسخه قدیم data.mdb

    OleDbConnection connect = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" + Application.StartupPath + "/data.mdb");




    //کانکشن اکسس نسخه جدید data.accdb


    //OleDbConnection connect = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=" + Application.StartupPath + "/data.accdb");




    string strsql;
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    DataSet ds = new DataSet();


    connect.Open();
    strsql = "select numer,idnumber from Table2 ";
    da = new OleDbDataAdapter(strsql, connect);
    da.Fill(ds, "Table2");
    DataGridView1.DataSource = ds.Tables["Table2"];
    connect.Close();




    پروژه رو هم ضمیمه کردم ممنون میشوم یه نگاهی کنید.


    من اینطور برداشت میکنم که Microsoft.Jet سرعتش از Microsoft.ACE خیلی بالاتره. ولی Microsoft.Jet نسخه جدید اکسس رو ساپرت نمیکنه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 30 خرداد 1396 در 16:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: سرعت لود اطلاعات از دیتابیس accdb اکسس نسبت به نسخه قدیم mdb

    سلام

    کدها که ظاهرا مشکلی ندارن

    هر دو روش را تست کردم ، هر دو در کمتر از 1 ثانیه لود شدن. (آفیس 2013)

    شاید مشکل از ورژن آفیس باشه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 31 خرداد 1396 در 21:45 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: سرعت لود اطلاعات از دیتابیس accdb اکسس نسبت به نسخه قدیم mdb

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام

    کدها که ظاهرا مشکلی ندارن

    هر دو روش را تست کردم ، هر دو در کمتر از 1 ثانیه لود شدن. (آفیس 2013)

    شاید مشکل از ورژن آفیس باشه
    حق با شماست من تو ویندوز ایکس پی امتحانش کردم هردو زود لود شدن....اما نمیدونم چرا تو این سیستم خودم تا کلیک میکنی یه خورده زمان میبره تا لود بشه.

    دوستان احتمالا نمیدید مشکل از کجا باشه؟

    پس برای همه تفاوتی نداشت سرعت لود ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لود کردن اطلاعات از دیتابیس با ارتباط یک به یک
    نوشته شده توسط mohammad_kazem در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 اسفند 1391, 23:25 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 21:19 عصر
  3. کدام روش بالاترین سرعت لود اطلاعات از بانک رو داره
    نوشته شده توسط Site Admin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 09:46 صبح
  4. لود اطلاعات از دیتابیس به فایل آپلود
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 11:59 صبح
  5. افزایش سرعت بازیابی اطلاعات از دیتابیس
    نوشته شده توسط adabyron در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •