نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    27
    پست
    49

    Question چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

    من به دنبالی کدی هستم که با اون بتونم اتچ بودن بانک اطلاعاتی اس کیو ال به سرور(سرور محلی) رو بررسی کنم اگر بانک به سرور اتچ شده بود، که هیچ اگر نشده بود بیاد بانک رو از یک مسیر مشخص که بهش میدیم به سرور محلی اتچ کنه و از بانک استفاده کنه ! ایا اصلا همچین کاری قابل انجام هست؟ میشه راهنمایی کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    شما بهتره وجود دیتابیس رو چک کنید. اگر نبود بکاپ دیتابیس رو ریستور کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار «Hossein»
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    میناب__ هرمزگان
    سن
    27
    پست
    49

    نقل قول: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    شما بهتره وجود دیتابیس رو چک کنید. اگر نبود بکاپ دیتابیس رو ریستور کنید
    خب چطوری؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    نقل قول نوشته شده توسط «Hossein» مشاهده تاپیک
    خب چطوری؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید
    سلام.

    ...
    IF EXISTS(SELECT * FROM SYS.DATABASES WHERE NAME = 'DatabaseName')
    --attach the database ....
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.

    ...
    IF EXISTS(SELECT * FROM SYS.DATABASES WHERE NAME = 'DatabaseName')
    --attach the database ....
    یاد آوری....

    فک کنم باید شرطو مخالف قرار بدی. چون شما نوشتی در صورت وجود دیتا بیسی با ابن نام بیا و attach the database .


    IF NOT EXISTS(SELECT * FROM SYS.DATABASES WHERE NAME = 'DatabaseName')
    --attach the database...

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: چک کردن اتچ بودن database اس کیو ال به سرور محلی

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    یاد آوری....

    فک کنم باید شرطو مخالف قرار بدی. چون شما نوشتی در صورت وجود دیتا بیسی با ابن نام بیا و attach the database .


    IF NOT EXISTS(SELECT * FROM SYS.DATABASES WHERE NAME = 'DatabaseName')
    --attach the database...
    سلام.
    بله درست می فرمایید. اشتباه لپی بود.
    ممنون از اصلاحتون.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتچ کردن فایل mdf در اس کیو ال سرور 2000 error :3495
    نوشته شده توسط basoorid در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1392, 00:10 صبح
  2. ‌باز کردن فایل با پسوند اس کیو ال
    نوشته شده توسط addmin در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 10:03 صبح
  3. آنیستال کردن vs2008,vs2010 و اس کیو ال اکسپرس
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1392, 15:12 عصر
  4. چک کردن اتچ بودن یا نبودن دیتابیس
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1390, 08:33 صبح
  5. نحوه باز کردن داتا بیس بدون اس کیو ال
    نوشته شده توسط kpshtdary در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •