نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درحواست کد جستجو برای عین کلمه

  1. #1

    Cool درحواست کد جستجو برای عین کلمه

    سلام به دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان روزه دار من در برنامه ارسالی یک مشکلی دارم و اون اینکه می خوام در برنامه پیوستی در جستجوی ردیف عین آنچه در تکس باکس نوشته میشه نمایش داده بشه نه اطلاعاتی که شامل اون باشه به عنوان مثال در این برنامه شما وقتی عدد 1 را جستجو می کنید 2 رکورد نمایش داده میشم در صورتی که من می خوام فقط اطلاعاتی که ردیف 1 داره نمایش داده بشه ممنو میشم راهنمایی بفرمائید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: درحواست کد جستجو برای عین کلمه

    کد sql جستجو رو بررسی کنین. احتمالا از like استفاده کردین. بجاش از = استفاده کنین.

  3. #3

    نقل قول: درحواست کد جستجو برای عین کلمه

    سلام دوست عزیز دستور حضرتعالی را انجام دادم اما error میده ممنون میشم فایلمو اصلاح کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: درحواست کد جستجو برای عین کلمه

    یکجایی کدی شبیه زیر دارین:
    "SELECT ... FROM ... WHERE RADIF LIKE '*" + txtSearch + "*'"


    با فرض اینکه ردیف از نوع عدد هست اصلاحش کنین به:
    "SELECT ... FROM ... WHERE RADIF=" + txtSearch


    واگر از نوع حرفی هست کافیست که * ها رو بردارین:
    "SELECT ... FROM ... WHERE RADIF LIKE '" + txtSearch + "'"

    البته این کد برای نوع عددی هم جواب میده ولی از نظر اصولی درست نیست

  5. #5

    نقل قول: درحواست کد جستجو برای عین کلمه

    سلام .... .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : پنج شنبه 01 تیر 1396 در 18:59 عصر

تاپیک های مشابه

  1. کد جستجو برای پیدا کردن فایل میخوام
    نوشته شده توسط korosh 2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1392, 19:26 عصر
  2. سوال: کد SQL برای جستجو در بانک Access برای مقدار فارسی
    نوشته شده توسط negaresh-sa در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1390, 21:53 عصر
  3. سوال: مشکل در کد برنامه برای جستجو در متن
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 آبان 1389, 22:38 عصر
  4. کمک برای رفع مشکل کد جستجو
    نوشته شده توسط RHA_65 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 19:34 عصر
  5. کد مناسب برای جستجو در اکسس؟
    نوشته شده توسط Sociant7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 13:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •