نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با DataGrid View

  1. #1

    کار با DataGrid View

    سلام

    1- من یه combo box دارم که نام کالا رو از دیتابیس میگیره و لیست میکنه و با انتخاب هر کالا اطلاعات اون توی دیتاگرید نمایش داده میشه ، حالا میخوام کاربر اگه یه کالارو انتخاب کرده بود دوباره نتونه اون رو انتخاب کنه و به دیتاگرید اضاف کنه .



    2- در دیتاگرید دو ستون دارم یکی تعداد کالای موجود در انبار و یکی هم تعداد کالای فروخته شده میخوام کاربر نتونه از تعداد کالا های موجود بیشتر بفروشته (مقایسه اعداد دو ستون در یک ردیف) .

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: کار با DataGrid View

    سلام

    کسی نیست کمک کنه ؟!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: کار با DataGrid View

    نقل قول نوشته شده توسط elham.saedi2014 مشاهده تاپیک
    سلام

    1- من یه combo box دارم که نام کالا رو از دیتابیس میگیره و لیست میکنه و با انتخاب هر کالا اطلاعات اون توی دیتاگرید نمایش داده میشه ، حالا میخوام کاربر اگه یه کالارو انتخاب کرده بود دوباره نتونه اون رو انتخاب کنه و به دیتاگرید اضاف کنه .



    2- در دیتاگرید دو ستون دارم یکی تعداد کالای موجود در انبار و یکی هم تعداد کالای فروخته شده میخوام کاربر نتونه از تعداد کالا های موجود بیشتر بفروشته (مقایسه اعداد دو ستون در یک ردیف) .

    باتشکر
    سلام
    برای سوال شماره 1
    خوب هر کالا که روش کلیک شد از کومبوباکس حذفش کنید
    برای سوال شماره 2
    با این کد به سلول های ردیفی که کاربر کلیک کرده دسترسی پیدا کنید و اون ها رو مقایسه کنید

    DataGridView2.Rows(DataGridView2.CurrentRow.Index) .Cells(0).Value.ToString()

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار با DataGrid View
    نوشته شده توسط Morteza-76 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 13:30 عصر
  2. سوال: کار با DataGrid View
    نوشته شده توسط farzan_219 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 09:58 صبح
  3. مشکل هنگام کار با grid view
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 07:08 صبح
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. یک مثال کامل و جامع برای کار با Tree View
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •