نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

  1. #1

    دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    سلام
    دوستان چطور میشه مقدار تکس باکس داخل یک سایت را به فرم خودم انتقال بدم یا برعکس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    اگر به هیچ وجه امکان دسترسی به اون تکست برای شما میسر نیست مجبورید سورس اون صفحه وب رو بخونید و دنبال تکسته مورد نظر بگردید مثلا:
    string html = new WebClient().DownloadString("http://twitter.com");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    نقل قول نوشته شده توسط goodarziasl مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان چطور میشه مقدار تکس باکس داخل یک سایت را به فرم خودم انتقال بدم یا برعکس
    یه کاری کن...
    سایتو تو webBrowser لود کن و از متد getElement متنشو بگیر

  4. #4

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    اگه بخوام با زدن دکمه مثلا send فرم خودم دکمه send سایت عملیات ارسال انجام بده باز از متدهای بالا استفاده کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    ببینید شما دسترسی به جزییات صفحات بعنوان فقط خواندنی خواهید داشت اگه سایت برای خودتون هست
    میتونید شبیه کار رو در کد خودتون اعمال کنید
    کار اون دکمه در وب چی هست؟

  6. #6

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    ببینید شما دسترسی به جزییات صفحات بعنوان فقط خواندنی خواهید داشت اگه سایت برای خودتون هست
    میتونید شبیه کار رو در کد خودتون اعمال کنید
    کار اون دکمه در وب چی هست؟
    فرض کنید یک سایت ثبت نام یک اداره دولتی که من از طریق فرم خودم دارم تکس باکس ها را پر میکنم و با زدن دکمه ثبت فرم خودم در اصل دکمه ثبت سایت را فعال میکنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    شما در واقع تا جایی که من میدونم نمیتونید رویدادی در صفحه ای که شما بهش دسترسی ندارید رو اجرا کنید. اگه سایت ماله خودتون بود میتونستید اینکار رو بکنید جون تمام کارهای و رویدادهای اون دکمه وب رو میدونستید. اما پشت اون کد دکمه کلی کار داره انجام میشه . البته من به قطعیت نمیگم شدنی نیست شاید راهی باشه فقط بتونید کلیک اون دکمه رو صدا کنید از برنامتون . اونوقت مشکل اینکه دیتای شبیه سازی فرموتن رو چجوری پاس بدید. البته تازه اگه اون فرم روی وب دیتای فرمش رو بصورت post بفرسته که دیگه سخت تره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    شما دوستان چرا مسائل رو سخت میکنید؟

    یه وب بروزر بزارید داخل فرم....ادرس سایت ثبت نام رو لود کنید.....مقادیر تکست باکس فرم را با دستوری که فکر میکنیم بلدید به تکست باکس وب بروزر بفرستید برای تایید یا همون دکمه ارسال هم نام اون دکمه رو از داخل سورس سایت بدست بیارید و با دستور زیر روی اون کلیک کنید :

    برای مثال فرض کنیم نامش کلیک باشه

    WebBrowser1.Document.All().InvokeMember("click")


    کد کامل رو سرچ کنید دقیق الان نتونستم بنویسم
    var sendpost = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")  ;foreach (HtmlElement input in sendpost)
    {
    if (input.GetAttribute("className") == "btn")
    {
    input.InvokeMember("click");
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : دوشنبه 05 تیر 1396 در 19:37 عصر

  9. #9
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: دریافت و ارسال مقدار یک textbox از یک سایت به فرم

    دوست گرامی کاری که می خوای انجام بدی با کنترل webBrowser به دلیل امکانات محددوی که در اختیار برنامه نویس قرار میدهد قابل انجام نیست.برای انجام چنین کاری شما به داریور یه مرورگر نیاز دارید تا امکان پر کردن فیلد ها و submit کردن فرم تحت وب را داشته باشید.برای این کار من selenium webdriver را به شما پیشنهاد میکنم.در گوگل جستجو نمایید رفرنس ها رو به پروژه اضافه کنید و داکیومنت ان را مطالعه نمایید.
    www.seleniumhq.org/projects/webdriver/
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال مقدار یک متغیر به وسیله فرم
    نوشته شده توسط Black_Hammer در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1395, 00:13 صبح
  2. ارسال مقادیر یک کلاس به فرم
    نوشته شده توسط hanis29268 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 13:03 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1391, 08:33 صبح
  4. مبتدی: ارسال مقدار یک سشن به تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1390, 19:51 عصر
  5. ارسال مقدار یک متغیر به متغیر دیگر در فرم دیگر
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 18:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •