نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Ignoe کردن که پراپرتی در AutoMapper

  1. #1

    Ignoe کردن که پراپرتی در AutoMapper

    سلام..
    تازه با Automapper آشنا شدم

    من یه مدل دسته بندی دارم که شامل 10 تا فیلد میشه ...
    حالا اومدم واسه این مدل یک ViewModel درست کردم که شامل 5 تا فیلد میشه.
    کلا کاربر با ViewModel در ارتباط هست.

    حالا وقتی که میخام عملیات ویرایش رو انجام بدم ه مشکلی دارم.
    یکی از فیلد های دسته بندی آدرس تصویر هست.
    حالا وقتی کاربر توی ویرایش عکسی رو آپلود نکنه فیلد ImagePath اون ViewModel به صورت Null فرستاده میشه..
    حالا الان من یه چیزی فقط نیاز دارم اونم اینکه وقتی عملیات Map کردن رو از طریق کد زیر انجام میدم فقط میخام فیلد ImagePath رو در نظر نگیره..
    var objCategory = Mapper.Map<CategoryViewModel, Category>(model);


    چندجا سرچ کردم که باید از دستور زیر استفاده کنید:
     Mapper.CreateMap<CategoryViewModel, Category>().ForMember(x => x.ImagePath, opt => opt.Ignore());

    اما اصلا دستور بالا جواب نمیده..
    -----------------
    از ورژن 3 هم استفاده میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: Ignoe کردن که پراپرتی در AutoMapper

    در Automapper کلاس یا اعضا مقصد- destمهم هستند دراینجا CategoryViewModel مبدا هست و Category مقصد
    شما اگر از

    Mapper.CreateMap<CategoryViewModel, Category>().ForMember(x => x.ImagePath, opt => opt.Ignore());

    استفاده کنید فیلد سمت Category صرفه نظر میشه
    در حالیکه شما نیاز دارید فیلد ImagePath سمت CategoryViewModel صرفه نظر بشه و نال ارسال نکنه

    از NullSubstitute برای اعضاء نال استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1392, 06:58 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 13:01 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 بهمن 1392, 09:51 صبح
  4. سوال: غیر فعال کردن یک پراپرتی در UserControl
    نوشته شده توسط NewLife2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 12:12 عصر
  5. drag and drop کردن کامپوننت ها در زمان که برنامه اجرا شده ؟؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1384, 23:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •