نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در سرچ سابفرم

  1. #1

    مشکل در سرچ سابفرم

    سلام وقت بخیر طاعات قبول
    دوستان عزیز مشکلی در سرچ و فلتر داده های سابفرم دارم که ممنون میشم اگه میتونید کمک کنید
    مشکل در سرچ.jpg

    همونطور که میبنید وقتی جستجو براساس جنسیت و وضعیت تاهل باشد در سابفرم نام چند فیلد خطا میزنه ولی درست فیلتر میکنه
    فایل هم ضمیمه است اگر محبت کنید و اصلاحش کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در سرچ سابفرم

    ممنون میشم کسی بتونه بگه این کد مشکلش کجاست

    Me.Child.Form.RecordSource = "SELECT personinfo.*, semat.namesemat, vaziattahol.vaziattahol, jensiat.jensiat, * FROM semat INNER JOIN (vaziattahol INNER JOIN (jensiat INNER JOIN personinfo ON jensiat.jensiatcod = personinfo.jensiatcod) ON vaziattahol.codvaziattahol = personinfo.codvaziattahol) ON semat.codsemat = personinfo.sematcod " & BuildFilter

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: مشکل در سرچ سابفرم

    هر جا ?name#‌دیدین معنیش اینه که برای کنترل سورس اون فیلد در رکوردست فرم یا گزارش فیلد همنام وجود نداره

    اینجا باید چک کنین اون select‌ که بعنوان رکوردست سابفرم میسازین دقیقا اسم فیلدهاش با فیلدهای سابفرم همخوانی داشته باشه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در سرچ سابفرم

    ممنون . حل شد
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : شنبه 03 تیر 1396 در 22:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در سرچ بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط a-azad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 11:50 صبح
  2. مشکل در سرچ
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 خرداد 1387, 14:31 عصر
  3. مشکل در سرچ اکسس
    نوشته شده توسط fdaliry در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 06 آبان 1386, 12:07 عصر
  4. مشکل در سرچ حرف ک
    نوشته شده توسط ice007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 تیر 1386, 03:17 صبح
  5. مشکل در سرچ در دیتا بیس
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 18:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •