نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با displaymember در radMultiColumnComboBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Exclamation مشکل با displaymember در radMultiColumnComboBox

    سلام و عرض ادب
    من از یک radMultiColumnComboBox در برنامم استفاده کرده و با اسفاده از کد زیر مقدار دهی کردم :

    cmbOurCountry.ValueMember = "ID";
    cmbOurCountry.DisplayMember = "name";
    cmbOurCountry.DataSource = dt;


    اما مشکل سر اینه که وقتی برنامه رو اجرا میکنم هم ستون ID رو نشون میده و هم name
    کسی میدونه چطور این مشکل حل میشه ؟
    و ماساله بعدی چطور میشه با کیبرد سرچ سریع انجام داد رو این کامپوننت ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل با displaymember در radMultiColumnComboBox

    شما در تابع سازنده فرمتون. همون بخشی که نوشته InitializeComponent(); این کد رو اضافه کن.

    RadMultiColumnComboBoxElement multiColumnComboElement = this.cmbOurCountry.MultiColumnComboBoxElement;
    multiColumnComboElement.DisplayMember = "name";
    multiColumnComboElement.ValueMember = "ID";
    multiColumnComboElement.DropDownSizingMode = SizingMode.RightBottom;
    multiColumnComboElement.DropDownMinSize = new Size(400, 100);
    multiColumnComboElement.EditorControl.MasterTempla te.AutoGenerateColumns = false;
    GridViewTextBoxColumn column = new GridViewTextBoxColumn("name");
    column = new GridViewTextBoxColumn("name");
    column.HeaderText = "نام";
    column.Width = 100;
    column.HeaderTextAlignment = ContentAlignment.MiddleCenter;
    multiColumnComboElement.Columns.Add( column);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 04 تیر 1396 در 12:43 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با DAO در ++ Visual C
    نوشته شده توسط bm106648 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 14:36 عصر
  2. مشکل با TClientSocket در دلفی 7
    نوشته شده توسط Fardin_Lord در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1382, 11:09 صبح
  3. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح
  4. مشکل با تصاویر در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Harry در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1382, 19:24 عصر
  5. مشکل با منو در xp
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1382, 01:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •