نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از RedirectToAction

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    استفاده از RedirectToAction

    سلام
    برای استفاده از RedirectToAction از این دستور استفاده میکنم
    returnRedirectToAction("PayViaCredit","ControllerN  ame", new{paymentId=111111});

    خود اکشنی که بهش ریدایرکت میشه به این صورت نوشته شده :

    public ActionResult PayViaCredit(int paymentId)
    {}


    مشکل اهراز هویت وجود نداره. اما کلا کار نمیکنه تو نت هم به این صورت استفاده شده.!!!!!!!!!!
    مشکل چیه دوستان؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از RedirectToAction

    چک کنید که Custom Route در RouteConfig قرار نداده باشید ، بالای اکشن رو چک کنید که HttpPost نزاشته باشید و کدتون رو دیباگ کنید ببینید به خط RedirectToAction میرسه یا نه .
    اگر مشکل همچنان برقرار بود کد کامل 2 اکشن رو قرار بدید . ( همراه با Data Annotation ها )

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  2. چگونگی استفاده از اسکنر
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:19 صبح
  3. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر
  5. استفاده از nmsmtpبرای فرستادن email
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •