نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ,واسه نمایش قسمت Design برنامه Fast Report چه کدی باید نوشت ؟

  1. #1
    محروم شده آواتار rahele_sa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    246

    Question ,واسه نمایش قسمت Design برنامه Fast Report چه کدی باید نوشت ؟

    ببینید من واسه نمایش گزارش این کد را می نویسم

    frReport1.LoadFromFile(ExtractFilePath(Application .ExeName) + '1.frf') ;
    frReport1.ShowReport ;


    حالا می خواهم کدی بنویسم که قسمت طراحی باز شود و کاربر گزارش را طراحی نماید ؟

  2. #2
    سلام
    شما فقط کافیه که کامپوننت frxDsigner رو روی فرم بزارید.
    بعد از این که اون رو گذاشتید یک دکمه به قسمت بالای فرم نمایش گزارشتون اضافه می شه که با اون می تونید قسمت طراحی رو اجرا کنید ...
    برای اضافه کردن امکان صدور گزارش به برنامه های دیگه ( مثل ورد یا اکسل ) هم باید به همین صورت عمل کنید ( فقط کامپوننت رو روی فرم قرار بدید تا به دکمه مربوط به اون به قسمت نمایش فرم اضافه بشه ) ...
    اگه این آموزش رو هم نگاه کنید بد نیست :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=51390
    موفق باشید ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    شما برای نمایش ریپورت در حالت دیزاین باید کد زیر را بنویسید

    frReport1.LoadFromFile(ExtractFilePath(Application .ExeName) + '1.frf') ;
    frxreport1.designreport ;

تاپیک های مشابه

  1. بستن انتهای گزارش در Fast report
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 آبان 1386, 01:20 صبح
  2. تبدیل quickk report به Fast Report
    نوشته شده توسط reza1351 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 07:40 صبح
  3. چطور یه گزارش شبیه فاکتور در Fast Report ایجاد کنم.
    نوشته شده توسط Mohsen_4194 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1383, 12:02 عصر
  4. ادامه نمایش رکوردها در گزارش fast report
    نوشته شده توسط sardar ahmadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •