نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر ظاهر المان اپلود فایل ایجاد شده توسط جنگو

  1. #1

    تغییر ظاهر المان اپلود فایل ایجاد شده توسط جنگو

    سلام

    من یک مدل جنگو به شکل زیر دارم:

    class Image(models.Model):

    img = models.ImageField(upload_to='%Y/%m/%d', blank=True,null=True)




    این کلاس برای ذخیره کردن عکس استفاده میشه . حالا وقتی که من در جنگو روی این کلاس فرم درست می کنم و فرم ایجاد شده رو از طریق viewبه template می فرستم و نمایش میدم

    چیزی که دارم که کادر مستطیلی هست که درون اون کلمه ی browser نوشته شده اما من میخام که این ظاهر تغییر پیدا کنه و به شکلی مثل یک مداد یا ایکون دیگه ای تبدیل شه. اما وقتی
    دورش کند و کاو می کنم راهی پیدا می کنم انگار یه چیزیه که درونش بسته است مثل یک جعبه ی سیاه شده برام.

    وقتی از چیزی که تولید میشه inspect element می گیرم همون جور که انتظار دارم یک input که type فایل رو برام ساخته:

    کد HTML:
    <input type="file" name="file" id="id_file" required="">


    نمی دونم باید چطور این رو به شکلی که میخام دربیارم ایا کد جاوااسکریپت باید برای این کار نوشت؟

    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: تغییر ظاهر المان اپلود فایل ایجاد شده توسط جنگو

    هر عکسی میخای بجای دکمه آپلود نمایش بده رو میبری زیر دکمه فعلی قرار میدی (با خاصیت position توی css )
    در واقع دکمه و عکس روی هم قرار میگیرن
    بعدبا opacity یا visibility دکمه رو غیب میکنی
    الان دیگه فقط کاربر عکس رو میبینیه ولی وقتی رو عکس کلیک میکنه در واقع داره روی همون دکمه کلیک میکنه چون دکمه روی عکس قرار داره
    و پنجره Brows file براش باز میشه

    کلا همه مراحل با css هستش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نامگذاری فایل ایجاد شده توسط PHP
    نوشته شده توسط Taimaz_222 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1394, 18:24 عصر
  2. سوال: نحوه كشف ساختار يك ديتا فايل ايجاد شده توسط C
    نوشته شده توسط mojtaba-n در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 14:19 عصر
  3. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:38 صبح
  4. تعيين فرمت فايل خوانده شده توسط آپلود فايل
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1388, 13:24 عصر
  5. عدم تغییر تصاویر ایجاد شده توسط فلش بعد از اتمام برنامه نویسی
    نوشته شده توسط saeed9982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •