نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

  1. #1

    Question بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    درود ,

    دوستان برای Mvc 5.2.3 آیا پیجر ایجکسی جدیدی(جدید) وجود داره ؟

    یه مورد که بنده باهاش کار کردم مال 2011 هست و قدیمیه و مورد ای جکسیش MvaAjaxPager بود که مال 2014 هست


    آخرین ویرایش به وسیله alibahman47 : دوشنبه 05 تیر 1396 در 08:27 صبح

  2. #2

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5


  3. #3

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    آقا من اصلاح کنم برای پیجر ایجکسی از MvcAjaxPager استفاده میکنم (دو مورد بالاتر ازموردی که تو عکس انتخاب شده) که یه قابلیت خوبی که داره امکان ذخیره صفحه جاری پیجر به صورت # در Url هست .

    برای Mvc 5 و Bootstrap 3 موردی نیومده ؟

    و یا مثل همه بخش های دیگه که بروز نمیشن این مورد هم بروز نخواهد شد درسته ؟


  4. #4

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    اینکه Package ها آپدیت نمیشن به Microsoft ربط نداره ، به نویسنده اون ها ربط داره .
    این چیزی که شمام میخواید پیاده سازیش سادس ، شما شماره پیج رو همیشه تو کنترلر دریافت میکنید ، میتونید اون شماره رو به عنوان Query String به URL پاس بدید و آدرس URL رو با JavaScript به شکلی که میخواید تغییر بدید اما بطور پیشفرض فکر نمیکنم این پکیج این مورد رو داشته باشه .

  5. #5

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک
    اینکه Package ها آپدیت نمیشن به Microsoft ربط نداره ، به نویسنده اون ها ربط داره .
    این چیزی که شمام میخواید پیاده سازیش سادس ، شما شماره پیج رو همیشه تو کنترلر دریافت میکنید ، میتونید اون شماره رو به عنوان Query String به URL پاس بدید و آدرس URL رو با JavaScript به شکلی که میخواید تغییر بدید اما بطور پیشفرض فکر نمیکنم این پکیج این مورد رو داشته باشه .
    دم شما گرم , هر کدومشون خوبی های خودشون رو دارن این مورود شما با بوتسترپ سازگاری خیلی خوبی داره و MvcAjaxPager 1.0.2 با اون کوری استرینگ # که ایجاد میکنه سئو ی خیلی خوبی رو ایجاد میکنه .
    سعی میکنم از http://mvcpaging.apphb.com/ استفاده کنم و با Query String هم سئویی که میخوام رو ایجاد کنم که به هر دو هدفم برسم.ایشالا اگه بشه

  6. #6

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    نقل قول نوشته شده توسط Moien Tajik مشاهده تاپیک

    درود دوباره ,
    من این چیجر که معرفی کردید رو خیلی از جاهای پروژم در پنل مدیریت استفاده کردم و امکانتش واقعا عالیه ,
    منتهی تنها مشکلی که داره اینه که بعدا از اولین کلیک روی صفحات پیجر tooltip ها قاطی میکنند و مکانشون در صفحه ثابت میشه و پاک نمیشن و یا به بالای صفحه میره!


    ویدیو از مشکل : دانلود

    قالب مدیریتی که من استفاده میکنم از Bootstrap 4 Alpha6 در طراحیش استفاده شده و در نمایش Tooltip در هیچ بخشی مشکلی ندارد , فقط در همین قسمت پیجر و بعد از اولین درخواست ایجکسی بخطا میخورد !
    این رو هم بگم که Bootstrap 4 Alpha6 از فایل مستقلی به اسم tether.min.js برای نمایش tooltip ها استفاده میکنه ,

    بنظروتن این مشکل قابل حل هست ؟ یا پیجر مشابهی که همین امکانات و قابلیت ها رو داشته باشه و مستقل از bootstrap عمل کنه و با Jquery 3 هم سازگار باشه رو میشناسید که معرفی کنید ؟

    در صورت امکان اگه برای این مورد چیزی به ذهنتون میرسه پیشنهاد بدید چون توی حدود 50 View و PartialView ازین پیجر استفاده کردم و نمیخوام دوباره کدنویس کنم.

  7. #7

    نقل قول: بهترین Ajax Pager برای Mvc 5

    بله با کلیک روی صفحات 2 و 3 و .. به صفحات دیگه پیجر میرود (به صورت Ajax ی) و پیجر به درستی کار میکند فقط Tooltip ها در صفحه باقی میمانند :
    ویدیو کامل تر




    یک نمونه رو ساده از کد هاش :


    کد View :





    @using MvcPaging
    @model WebShopping2017.Models.ViewModels.Product.SearchPr o_ViewModel

    @{
    ViewBag.Title = "SearchCat";
    Layout = "~/Views/Shared/Layout/_AdminLayout.cshtml";
    }

    @using (Ajax.BeginForm("Index", "Product",
    new AjaxOptions { UpdateTargetId = "grid-list", HttpMethod = "Post", LoadingElementId = "loading", OnBegin = "beginPaging", OnSuccess = "successPaging", OnFailure = "failurePaging" },
    new { id = "frm-search" }))
    {
    <div id="grid-list" class="container-fluid">
    @{ Html.RenderPartial("_AjaxEmployeeList", Model); }
    </div>
    }

    @section Scripts{

    <script>

    $(function () {
    $('a').tooltip();
    });


    function beginPaging(args) {
    // Animate
    $('#grid-list').fadeOut('normal');
    }

    function successPaging() {
    // Animate
    $('#grid-list').fadeIn('normal');
    $('a').tooltip('hide');

    }

    function failurePaging() {
    alert("Could not retrieve list.");
    }

    </script>
    }










    کد پارشیال ویو AjaxEmployeeList_ که در هر بار درخواست فراخوانی میشود :


    @using MvcPaging
    @model WebShopping2017.Models.ViewModels.Product.SearchPr o_ViewModel
    <table class="table table-bordered table-hover">
    <thead>
    <tr>
    <th>
    ID
    </th>
    <th>
    Name
    </th>
    <th>
    Email
    </th>
    <th>
    Phone
    </th>
    <th>
    City
    </th>
    </tr>
    </thead>
    <tbody>
    @foreach (var item in Model.Products)
    {
    <tr>
    <td>
    @item.Id
    </td>
    <td>
    @item.Title
    </td>
    <td>
    @item.PrimaryPrice
    </td>
    <td>
    @item.ExistCount
    </td>
    <td>
    @item.TotalPriceSales
    </td>
    </tr>
    }
    </tbody>
    </table>

    <div class="container">
    @Html.Raw(Ajax.Pager(
    new Options
    {
    PageSize = Model.PageSize,
    TotalItemCount = Model.TotalItemCount,
    CurrentPage = Model.CurrentPage,
    ItemTexts = new ItemTexts() { Next = "Next", Previous = "Previous", Page = "P" },
    ItemIcon = new ItemIcon() { First = "icon-backward", Previous = "icon-chevron-left", Next = "icon-chevron-right", Last = "icon-forward" },
    TooltipTitles = new TooltipTitles() { Next = "Next page", Previous = "Previous page", Page = "Page {0}." },
    Size = Size.normal,
    Alignment = Alignment.centered,
    IsShowControls = true,
    IsShowFirstLast = true,
    //CssClass = ""
    },
    new AjaxOptions
    {
    UpdateTargetId = "grid-list",
    OnBegin = "beginPaging",
    OnSuccess = "successPaging",
    OnFailure = "failurePaging"
    }, new { controller = "Product", action = "Index", CatName = ViewData["CatName"] }))
    <div class="well">
    شروع از محصول شماره <span class="badge badge-success">@Model.ItemStart</span> تا محصول <span class="badge badge-success">@Model.ItemEnd</span>
    و تعدا کل یافته ها : <span class="badge badge-info">@Model.TotalItemCount</span>
    </div>
    </div>




تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق بین Ajax Pager های خود Mvc و پیجر های جاوااسکریپتی
    نوشته شده توسط alibahman47 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1396, 11:50 صبح
  2. سوال: مشکل در کار با MVC AJax Pager
    نوشته شده توسط mona11 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 اسفند 1393, 08:51 صبح
  3. بهترین سایتهای موجود برای VB6
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 30 تیر 1393, 20:54 عصر
  4. پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 15:00 عصر
  5. بهترین پایگاه داده برای vb
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1382, 13:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •