نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن description ستون های جدول در دیتابیس در ef

  1. #1

    خواندن description ستون های جدول در دیتابیس در ef

    سلام دوستان


    چطوری میتونم description ذخیره شده برای یک ستون در جدول در دیتابیس رو با استفاده از ef بخونم؟؟

    نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خواندن description ستون های جدول در دیتابیس در ef

    var names = typeof(User).GetProperties()
    .Select(property => property.Name)
    .ToArray();

  3. #3

    نقل قول: خواندن description ستون های جدول در دیتابیس در ef

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    var names = typeof(User).GetProperties()
    .Select(property => property.Name)
    .ToArray();
    سلام ممنونم بابت پاسختون ولی این کد نام فیلد جدول هارو برمیگردونه

    درواقع من میخوام توضیحاتی که تو قسمت description هرفیلد توی جداول هست رو بخونم

    ممنون از پاسختون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خواندن description ستون های جدول در دیتابیس در ef

    برادر تا جایی که دیدم احتمالا می بایست شما کد اس کیو ال اجرا کنید:

    SELECT [value]
    FROM fn_listextendedproperty (
    'MS_Description',
    'schema', 'dbo',
    'table', @TableName,
    'column', @columnName
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 07 تیر 1396 در 21:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ستون های زیاد در جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط leaping در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1394, 15:05 عصر
  2. سوال: تغیر عنوان ستون های دیتاگرید در EF
    نوشته شده توسط JaVa در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 07:16 صبح
  3. سوال: چرا در Firefoxاندازۀبعضی از ستون های جدول کو چکتر یا بزرگتر نشان داده میشود؟
    نوشته شده توسط mina_student در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 14:45 عصر
  4. کپی کردن داده های ستون یک جدول در ستونی از جدول دیگر
    نوشته شده توسط BrainStorm در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 20:23 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •