نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به شماره(IDکه به صورت AutoNumberاست)رکورد افزوده شده به پایگاه داده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jome ramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    افغانستان
    پست
    55

    دسترسی به شماره(IDکه به صورت AutoNumberاست)رکورد افزوده شده به پایگاه داده

    یه برنامه با C#‎نوشتم که از پایگاه داده اکسس استفاده می کند
    توی یه جدول این پایگاه داده یه فیلدش اتونامبر (AutoNumber)است
    چگونه میتوان هنگام افزودن یه رکورد جدید به امقدار این فیلد دسترسی پیدا نمود؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    براى این کار مىتوانید از Identity@@ استفاده کنید که آخرین Identity تولید شده را برمىگرداند.
    اما اگر دقیق‌تر بخواهید کار کنید به‌تر هست که از Ident_Current استفاده کنید. چون نام Table رو از شما مى‌گیره.

    myCommand.Command = "Select Ident_Current('myTable')";
    int myIdentity = myCommand.ExecuteScalar();

    امیدوارم که مفید بوده باشه.
    صبا صبوحى

تاپیک های مشابه

  1. Autonumberدر فیلدهای کاراکتری
    نوشته شده توسط Future در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •